nb1.hu

Keleti örökrangadó a Cigánd és a Nyírbátor csapatai közt

Cigánd - A Keleti-csoport örökrangadóján a Nyírbátor Cigándra látogat.

A két csapat mindig izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzést játszik egymás ellen, a két csapat edzője a Cigánd hivatalos oldalának nyilatkozott várakozásairól.

"Fogarasi Zoltán: – Tudtam, hogy minden meccs nagy jelentőséggel fog bírni a tavasz folyamán, de ha valamikor, akkor a télen nagyon jól és minőségben is megfelelően erősítő Nyírbátor elleni találkozóra fokozottan illik mindez. A vendég csapat nagyszerű tavaszt produkál annak ellenére is, hogy az utóbbi három mérkőzését elveszítette. Aki egy Ceglédet meg tud verni, azt a csapatot nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni. Mi sem tesszük, hiszen a céljaink eléréséhez ezt nem is engedhetjük meg magunknak. Figyelmeztető jel, hogy a Nyírbátor az utóbbi hat mérkőzésén eddig mindig betalált az ellenfelek kapujába, mi viszont a tavasszal csak az Újpest ellen nem kaptunk gólt. Na persze nem csak ez adja a mérkőzés presztízsét, hanem az is, hogy mindkét csapatnak nagy szüksége van a három pontra. Mi a Nyíregyháza elleni bravúrdöntetlen után jó hangulatban készültünk egész héten, hiszen nem sok csapatnak sikerült még hazai pályán pontot rabolnia a vélhetően bajnok és már feljutó Nyíregyházától. Elbizakodásra azonban nincs okunk, hiszen az elmúlt két mérkőzésen mi sem nyertünk, de a pozíciónk még mindig reményteljes és a jövőnk is a saját kezünkben van. Éppen ezért bátran és nyíltan kell játszanunk majd, és ha mindez javuló védekezéssel és megfelelő domináns támadójátékkal párosul majd, akkor elérhetjük a nagyon remélt győzelmet. 

Márton István: – Először is szeretnék gratulálni a Cigánd feljutásához, úgy gondolom, hogy ez annak ellenére is meglesz, ha ez a meccs nem úgy sikerül ahogy ők akarják, mi igazi sportemberként természetesen a győzelemre fogunk törni. A Cigánd elleni mérkőzésnek NB 3-ban már hagyományai vannak. Erre a mérkőzésre úgy gondolom nem kell senkit külön motiválni. Természetesen, mint minden ellenfélből a Cigándból is igyekszünk felkészülni. Sajnos az elmúlt két fordulóbeli vereségünknél hosszasan lehetne elemezni az okokat, de azt gondolom, hogy egy kiesés elkerüléséért hajtó csapat nem fog minden meccset megnyerni. Úgy érzem fiatal csapatom mentálisan elfáradt,valamint nem bírja el azt ha egyszerre több kulcsjátékos kiesik. Beszéltem Mátyus Janival a Cigánd múlt heti játékáról, és nagyon sok hasznos tanácsot kaptam tőle, amit remélem tudunk is kamatoztatni. Merőben más célokért küzd a két csapat. Arra majd csak a meccs összképe ad választ, hogy mi az az eredmény amivel elégedett lennék, sőt számomra mi az a játék, amellyel a hátralévő meccseken kiharcoljuk a bennmaradást. Ebben töretlenül hiszek, ha kell csapatom az utolsó meccs utolsó percéig hinni fog benne, és együtt meglesz az NB 3!"

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC