nb1.hu

A Csepel már a döntetlent is sikernek könyvelné el Dorogon

Dorog – Balog István: elsősorban a védekezés fog dominálni a részünkről.

Szombaton a dobogós helyért harcoló Dorog otthonába látogat a Csepel. A két csapat pontszámait tekintve igen nagy az eltérés, a dorogiak több mint kétszer annyi ponttal büszkélkedhetnek, mint a csepeliek. Ez azt jelenti, hogy míg a piros-kékeknél a kiesés esélye is fennáll matematikailag, a soron következő ellenfele a dobogós álmait igyekszik megvalósítani reális eséllyel.

 

Balogh István vezetőedző beszélt a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól:

 

„Sajnos múlt héten ismét gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. 2-0-ig volt bennünk tartás, aztán a harmadik gólnál elvesztettük a hitünket és feladtuk. Mondhatnám azt is, már unalmas, hogy minden mérkőzésen, amikor vereséget szenvedünk, 3-4 gólt kapunk. A héten próbáltunk ezekről a dolgokról beszélgetni, illetve egész héten a mérkőzés-szituációkat gyakoroltuk, mind védekezésben, mind támadásban. Nagyon sokszor meg kellett állítanom a játékot és kijavítani a helyezkedési hibákat, erre fektettük most a legnagyobb hangsúlyt – mondta a Csepel edzője a klub honlapjának.

 

„A Dorog egy nagyon jó csapat, ott vannak az elején, így ezen a mérkőzésen elsősorban a védekezés az, ami dominálni fog a mi részünkről. Támadásban mindig vannak lehetőségeink gólszerzésre, múlt héten is voltak, de az utolsó pontoknál nem jól fejezzük be, természetesen a héten ezeket is gyakoroltuk. A Dorog biztosan dominálni fog, de megpróbáljuk kivédekezni a támadásaikat. Úgy gondolom, ha sikerül döntetlenre kihozunk a mérkőzést, azt már sikerként könyvelhetjük el. Sérültjeink most nincsenek, így a teljes keret játékra készen várja az összecsapást” – tette hozzá Balogh István.

 

A mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik Dorogon a Buzánszky Jenő Stadionban.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC