ZTE: nem csak az alapember távozik - HIVATALOS

Ketten érkeznek, ketten hosszabbítottak, négyen távoznak.

Forrás: ZTE/Facebook

A ZTE közleménye:

"Klubunk vezetése folyamatosan dolgozik azon, hogy a következő szezonnak is minél erősebb kerettel vághasson neki a ZTE FC, zajlanak a tárgyalások értékeink megtartásáról és új labdarúgók szerződtetéséről is. A friss hírekről továbbra is elsőként hivatalos honlapunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat.

A szombati mérkőzést megelőzően már örömteli bejelentéseket is tettünk: aláírt a felnőtt pályafutása során már 381 gólnál járó tehetséges támadó, a Lipótról érkező Zimonyi Dávid, valamint a 132 NB I-es meccsel és közel 10000 játékperccel rendelkező kiváló középpályás, az Újpesten hosszú éveken át, legutóbb pedig Kazahsztánban futballozó Bojan Sankovic. Mindketten két évre írtak alá.

Két alapemberünkkel két évre szerződést hosszabbítottunk: Bobál Dávid és Zoran Lesjak is biztosan kék-fehérben folytatja pályafutását.

Négy játékosunk biztosan távozik a szezon végén: Kocsis Gergő, Eric McWoods és Eduvie Ikoba szerződése lejárt, és nem hosszabbít velük klubunk, Stjepan Ostrek pedig kölcsönből visszatér a Lendva csapatához.

ZTE: két országból kapott ajánlatot az alapember - NB1.hu

 

Pályafutásukhoz további sok sikert kívánunk!"

ZTE: hamarosan döntenek a Vidi-játékosokról - NB1.hu

 

FRISSÍTÉS:

21.03:

ZTE: kedden újabb fontos bejelentés lehet - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink