ZTE: hamarosan döntenek a Vidi-játékosokról

Márton Gábornak is lenne lehetősége.

Forrás: ZTE FC

Márton Gábor vezetőedző egésze kiváló munkájának köszönhetően parádés formában futballozta végig a visszatérés utáni időszakot a ZTE, a zalaiak végül gond nélkül maradtak bent az élvonalban.

Egyelőre viszont még kérdéses, hogy mi lesz a vezetőedző sorsa, akinek a ZTE-nél lejár a szerződése, és elméletileg a Honvédnál is képbe került, akárcsak a szintén lejáró szerződésű, legutóbb Kisvárdán dolgozó Bódog Tamás.

A ZTE vezetői már bejelentették, hogy „2 éves szerződéshosszabítást írt alá két alapemberünk, a védő Bobál Dávid és a több poszton is bevethető Zoran Lesjak. Mindemellett két új érkezőt is bejelenthettünk: aláírt a felnőtt pályafutása során már 381 gólnál járó tehetséges támadó, a Lipótról érkező Zimonyi Dávid, valamint a jelentős NB I-es múlttal, 132 bajnokival és közel 10000 játékperccel rendelkező középpályás, Bojan Sankovic.”

A hétvégi, MOL Fehérvár FC elleni 1-1 alkalmával azonban másik két játékos sorsa is szóba került, hiszen Bolla Bendegúz és Tamás Krisztián is a fehérváriaktól került kölcsönbe Zalába, a megállapodásaik viszont lejártak.

Joan Carrillo, a Vidi trénere elmondta, mindkét játékos remekül teljesített Zalaegerszegen, ám a további sorsaikkal kapcsolatban még nincs konkrétum, csak annyi, hogy a szerződéseik a fehérváriakhoz kötik őket. Carrillo hozzátette, több játékosuk is kölcsön volt adva, hamarosan mindenkiről döntés születik.

FRISSÍTÉS: 14.07

ZTE: két országból kapott ajánlatot az alapember - NB1.hu

15.40:

ZTE: nem csak az alapember távozik - HIVATALOS - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink