Visszatérés: újpesti ultrák üzentek a belga tulajdonosnak

Ha kell, maguk tesznek meg egy fontos lépést.

Forrás:

Az Újpest-FTC (0-1) mérkőzés után készített helyszíni riportunknak már a címrendszerében, és utána értelemszerűen magában a tudósításban is jeleztük, hogy az Újpest kieshet a legfontosabb játékosa, azaz a szurkolótábora nélkül.

Újpest-Fradi: hanggránát zaja törte meg a Bonanza Banzai csendjét - KÉPEK, VIDEÓK - NB1.hu

Az FTC bajnok lehet, a lilák kieshetnek legfontosabb játékosuk nélkül.

A lila-fehérek azóta még nagyobb bajba kerültek, mert a hétvégi fordulóban Kisvárdán is kikaptak 1-0-ra, így ugyanúgy 29 pontos az Újpest, mint a már kieső helyen álló Paks.

Érzik, tudják az Újpest ultrái is, hogy nélkülük nem fog bentmaradni a csapat, ezért alkut ajánlanak Roderick Duchateletnek, az Újpest FC tulajdonosának. Mint ismeretes, a lilák hívei már a koronavírus-járvány előtt sem jártak a meccsekre a megváltoztatott címer miatt.

Az alku lényege a következő: azonnal visszatérnek a lelátókra (ne feledjük, Magyarország egyik legjobb szurkolótáboráról van szó, mely létszámban is szurkolási minőségében is kiemelkedik), ha Duchatelet visszaállítja az eredeti címert. Mint írták, ha kell, maguk varrják azt a mezeken az új emblémák helyére. Persze ők másképpen, sokkal keményebben fogalmaztak.

ÍME, AZ ÚJPEST-SZURKOLÓK KÖZLEMÉNYE:

„12 játékossal a kiesés ellen

Meglegyintette a másodosztály szele a kedvenc csapatunkat.
Most is csak pár gól választ el a kieséstől, és egy olyan sorozat előtt állunk, ami mindennek nevezhető, csak könnyűnek nem.

Minden segítségre szükség van, mert az ellenfeleink nem lesznek könyörületesek velünk, mindenki ki akar ejteni minket.

Egyedül maradtunk és csak magunkra számíthatunk.

Korlátozottak a lehetőségek.

Egyrészt el lehet búcsúzni az edzőtől, amit valószínűleg mindentől függetlenül meg kell lépni, mert a szerb nem fog tudni megújulni.

Erőltetett menetben jönnek a kemény meccsek, miközben nincs átigazolási szezon, nincsenek szabadon igazolható és megfizethető Messik a környéken.

De Roderick kezében van egy joker lap, amit ki tud még játszani, ha tényleg bent akar maradni.

Azonnal le tud igazolni egy tizenkettedik játékost, aki ugyan nincs topformában, de így is sokkal, de sokkal erősebb, mint amiről a legtöbb magyar klubnál álmodni mernek.

Ott vagyunk neki mi szurkolók.

Nem kerülünk semmibe és mindennél jobban örülnénk neki, ha segíthetnénk. Itt vagyunk készenlétben, tele energiával, igyekszünk mindenkit összeszedni, ott leszünk mindenhol a csapattal és segítünk nekik, ahogy csak tudunk a végsőkig.

Mi nem akarunk nb2-t, az Újpestnek mindig is a legmagasabb osztályban a helye, annak is a legtetején.

Egyetlen egy dolgot kérünk, amit két perc alatt tudsz teljesíteni.

Add vissza a címerünket!

Ha kell személyesen varrjuk fel a wc deszka helyére, még ma és már a Honvéd ellen ott leszünk a stadionban és minden erőnkkel segítünk a csapatnak a pontvadászatban.

Mi hiszünk a bentmaradásban, velünk sikerülhet kiharcolni azokat a létfontosságú pontokat.

Roderick, most bebizonyíthatod, hogy fontos neked a klub! Tedd félre az Őzével való háborúdat, abba úgyse kellett volna belekeverned a címerünket.

Ne taktikázz tovább, igazold le a tizenkettedik játékost és együtt kiharcoljuk a bentmaradást!

Nyilván nem fogunk mindent megbocsájtani, de mi készen állunk arra, hogy a bajnokság végéig félre tegyünk mindent és csak a legfontosabb feladatra koncentráljuk minden erőnket!
Minket csak az Újpest szeretete hajt, nem fizetett ultrák vagyunk, csak a szívünk hajt előre, de ezt csak akkor lehet tisztességesen és közösen megcsinálnunk, ha a játékosok szíve felett a 135 éves, tradicionális címer van!

A lap a te kezedben van, ha nem játszod ki időben, minden felelősséget vállalnod kell érte!"

Urbán Flórián visszatért: újra vezetőedző lett - NB1.hu

FRISSÍTÉS:

15.17

Újpest: edzőváltás - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink