Újpest-Fradi: a Derbi napján tüntetnek a hazai szurkolók

Összefogásra buzdítanak az ultrák.

Forrás: Viola Fidelity/Facebook

Mint ahogyan már korábban már jeleztük, bojkottot hirdettek az Újpest szurkolói, nem látogatják szeretett csapatuk meccseit.

A Viola Fidelity állt az akció élére, akik nehezményezik, hogy a lila-fehér klub tulajdonosa figyelmen kívül hagyja a szurkolók kéréseit. Az Újpest még mindig nem kapta vissza a címerét, valamint több újpesti kötődésű játékost is elengedtek.

Újpest: ismét a tulajdonos ellen tüntetnek a szurkolók - NB1.hu

A hétvégén folytatódik a küzdelem az NB I-ben. Az Újpest a DVSC otthonában vendégeskedik 2020 első játéknapján. A lila-fehér drukkerek úgy döntöttek, hogy nem fogják látogatni a csapat mérkőzéseit. A Viola Fidelity a Facebook-ra kitett közleményében kijelenti, hogy a szurkolói csoportok nehéz szívvel ugyan, de úgy döntöttek, hogy nem látogatják tovább az Újpest FC mérkőzéseit.

A legutóbbi nagy vihart kavaró eset Feczesin Angyalföldre való igazolása volt, az NB I gólkirálya címre is esélyes játékos az NB II-ben folytatja a pályafutását. Emellett arról is folyamatosan érkeznek a hírek, hogy a Vasas más újpesti focistákat is kinézett magának.

A Derbin se fognak részt venni a fanatikusok, a Viola Fidelity a Facebook-eseményen teszi majd közzé az információkat.

Bojkott Derbi! Mondj nemet a derbire, mondj igent az Újpestre!

(null)

Legfrissebb híreink