Újpest: ismét a tulajdonos ellen tüntetnek a szurkolók

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ujpestfc.hu

A hétvégén folytatódik a küzdelem az NB I-ben. Az Újpest a DVSC otthonában vendégeskedik 2020 első játéknapján. A lila-fehér drukkerek úgy döntöttek, hogy nem fogják látogatni a csapat mérkőzéseit. A Viola Fidelity a Facebook-ra kitett közleményében kijelenti, hogy a szurkolói csoportok nehéz szívvel ugyan, de úgy döntöttek, hogy nem látogatják tovább az Újpest FC mérkőzéseit.

Élő közvetítés az átigazolásokról - kispesti és újpesti kiszemeltek - NB1.hu

 

A Viola Fidelity tagjai azt nehezményezik, hogy a tulajdonosuk szerint feleslegesek a szimpatizánsok. Az sem tetszik nekik, hogy a címerüket elvette Duchatelet, valamint a lila-fehér kötődésű játékosokat elengedi a klub. 

Íme egy részlet a közleményből:

"Mi eddig bírtuk és nem tovább! Arra kérünk mindenkit, akinek fontos a klub, ne látogassa tovább az Újpest FC mérkőzéseit. Tudjuk, lesznek akik be fognak járni. Senki felett nem akarunk ítélkezni, de aki egyetért velünk, az álljon mellénk és támogassa a kint maradt csoportokat ebben a nehéz döntésben. Sokan fogják kérdezni, hogy ezzel meg fog oldódni a probléma? Nem, sajnos nem fog. De úgy gondoljuk, amíg rövid távon minimum a Címerünket nem kapjuk vissza, hosszú távon egy normális klubvezetés nem lesz Újpesten, addig semmi keresnivalónk a stadionban.

A harcot továbbra sem adjuk fel, demonstrációval készülünk a ferencváros elleni derbi napjára, illetve minden lehetőséget meg fogunk ragadni, amivel tudtára tudjuk adni a közvéleménynek a törekvéseinket. Roderick Duchatelet számunkra első számú ellenséggé vált!" - fogalmaz a Viola Fidelity. 

A bejelentést a drukkerek azzal zárják, hogy egyszer minden rossz véget ér, és sohasem adják fel a küzdelmet.
 

Legfrissebb híreink