Új külső: rá sem lehet ismerni a Fradi játékosára - kép

Klasszishoz hasonlítják.

Forrás: fradi.hu

Ihor Haratin nem unatkozik a kényszerpihenő alatt. A Ferencváros ukrán játékosa az Instagramon osztott meg egy képet, amelyből kiderül, hogy megvált a hajkoronájától. A kommentelők közül többen is Javier Mascheranóhoz hasonlítják a középpályást. A 147-szeres argentin válogatott Mascherano a Barcelonával ötször nyerte meg a spanyol bajnokságot, emellett a BL-serleget kétszer emelhette a magasba a katalán klub futballistájaként. 

Теперь в ближайшие несколько недель моя жена будет ходить в супермаркет за продуктами . --------------- For the next few weeks my wife will go to the supermarket 

 

A Ferencváros 2018 decemberében jelentette be Ihor Haratin leigazolását. A 25 éves ukrán játékos a Zorja együttesétől érkezett a zöld-fehérekhez. A labdarúgó az előző szezonban 1157 percet töltött a pályán az NB I-ben, fellépéseit két góllal zárta (a MOL Fehérvár és a Honvéd kapuját vette be). Haratin ebben az idényben 1721 minutumot kapott a bizonyításra az élvonalban, a mostani kiírásban még nem sikerült gólt szereznie.

A Fradi-játékos mozdulatán ámul a világ - videó - NB1.hu

 

A légióssal kapcsolatban néhány héttel ezelőtt olyan hírek láttak napvilágot, hogy felvetődött a honosítása. Végül eldőlt, hogy Haratin nem lesz magyar válogatott, hiszen ő az ukrán nemzeti együttesbe vágyik. 

Érdekesség, hogy a Kisvárda brazil futballistája, Sassá másik utat jár be. A dél-amerikai játékos fura fogadalmáról itt olvashatnak:

A kisvárdai légiós fura fogadalma - kép - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink