A kisvárdai légiós fura fogadalma - kép

Örülhet a brazil játékos.

Forrás: kisvardafc.hu

Sassá 2018 nyarán igazolt a Kisvárdához. A 2018/19-es szezonban 1029 percet kapott a bizonyításra az NB I-ben, a fellépéseit két találattal zárta. A brazil légiós a mostani idényben tizenkilenc bajnokin lépett pályára, a statisztikai lapján jelenleg két találat szerepel (a Paks és a Honvéd kapuját vette be).  

Jefferson Gomes De gólja a Budapest Honvéd - Kisvárda Master Good mérkőzésen

 

Sassá természetesen készül a bajnokság folytatására. Pénteken például tíz kilométert futott. Annak örülhet a 32 esztendős futballista, hogy szerettei nem tudtak hazautazni, így ezeket a napokat nem egyedül tölti Sassá.

"Ahogy fokozódott a vírus, a brazíliai járatokat törölték, így nem tudtak a szeretteim hazautazni. Ez annyiban jó nekem, hogy velem vannak, és nem egyedül kell töltenem az időt ezekben a napokban, amikor mindenki karanténba zárkózott a házába. Én is csak akkor mozdulok ki, amikor elvégzem az edzésadagomat. Nem a legjobb egyedül róni a köröket, de ilyenkor eszembe jut a legutóbbi, Honvéd elleni meccsünk, amikor nagy győzelmet arattunk, és még gólt is szereztem. Úgyhogy van mibe kapaszkodnunk és van miért dolgoznunk" - fogalmazott a dél-amerikai labdarúgó.

Sassá haja az utóbbi hetekben megnőtt, ez is kiderül a kisvárdaiak cikkéből. Az új kinézetével kapcsolatban a játékos elmondta, csak akkor vágja le a haját, ha vége lesz a koronavírusnak.

"Elhatároztam, hogy stílust váltok, ez az új Sassá, amely sokkal szebb, mint a korábbi. A viccet félretéve, eldöntöttem, csak akkor vágom le a hajamat, ha távozott közülünk a vírus" - számolt be a fogadalmáról Sassá. 

Legfrissebb híreink