Supka reakciója - kérdéses lenne a jövője a Honvédnál?

Érdekes mondatok - interjú.

Forrás: MTI

 

A Magyar Kupa 2-1-es Vidi-sikerrel végződő döntője utáni sajtótájékoztatót követően a vesztes fél vezetőedzője, Supka Attila válaszolt az nb1.hu kérdéseire.

 

„A bíró minden megtett, hogy ne mi nyerjünk” – írta a Facebook-on a kupagyőztes MOL Vidi FC, miután a Budapest Honvéd ellen hátrányból fordítva 2-1-re nyert a szombat esti fináléban. Mi erről a véleménye?

Én nem szeretnék a játékvezetőkkel foglalkozni, úgy gondolom, hogy erre is, arra is voltak tévedései, nem ezen múlott elsősorban, hogy elvesztettük a kupadöntőt. Panaszkodhatnánk, mondhatnánk bármit, de sokkal inkább magunkban kell keresni a vereség okait: egyszerűen nem szabad olyan hibákat elkövetni, melyeket mi elkövettünk.

A bronzérem és a kupagyőzelem sem jött össze, viszont a Honvéd indulhat az Európa-liga selejtezőjében és eljutott a kupadöntőig is. Alig egy órával a vesztes döntő után hogyan értékelné a szezont?

Mi ebből az évből kihoztuk a maximumot. Tavaly nyártól kezdve decemberig nyolc meghatározó játékos elment a csapatból, ha csak Davide Lanzafamét, Eppel Mártont vagy Vadócz Krisztiánt említem, ezek mind olyan futballisták, akiknek a távozása bármelyik csapatnál komoly hiányt jelentene. Nem tudtuk pótolni őket, kevesen is voltunk, ezzel együtt szerintem szép dolog, hogy az utolsó fordulóig megvolt a lehetőségünk a bronzéremre és a kupadöntőben is helytálltunk, szóval a teljesítményünkre nem lehet panasz. A maximum maximuma volt, amit elértünk ebben az idényben.

Supka tudja - NB1.hu

A pályák környékén hallani mindenféléket, úgy hírlik, nem folytathatja a munkát a Honvédnál. Szívesen maradna a kispesti klub vezetőedzője?

Ezeket a pletykákat én is hallottam, az újságcikkeket is olvastam. Ezer szállal kötődöm a Honvédhoz, így természetesen szívesen maradnék, de nem mindenáron. Ha nem az én személyem az, akire szüksége van a Honvédnak, azt természetesen el kell fogadnom. A tulajdonosok döntése lesz, hogy ki fog a továbbiakban a csapattal dolgozni.

 

Hatos Szabolcs

Legfrissebb híreink