Supka nem akar örökös eltiltást – a jövőjéről is megkérdezték

4 gólt rúgtak a Kispest-nevelésűek a Honvédnak.

Forrás:

 
Vernes Richárd jobb oldali beadását követően a hazaiak támadója, Danilo, kézzel nemhogy hozzáért a labdához a tizenhatoson belül, hanem megfogta azt. Ez viszont azért történt, mert a csatárt becsapott egy vélhetően a lelátóról elhangzott sípszó. Berkes Balázs játékvezető kérlelhetetlen volt, befújta a 11-est, reklamálásért pedig sárga lapot is adott Danilónak.
 

Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője nem is ment el szó nélkül az eset mellett a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón:
 
„Van egy célunk, és ezt már az előző és a mostani találkozón is teljesíthettük volna, hogyha összeszedettebbek és koncentráltak vagyunk. A mai találkozón kétgólos vezetésnél hibát vétettünk a védekezésnél, amiből kaptunk egy gólt. Utána pedig jött egy olyan büntető, amit mind a pálya széléről, mind a játékosoknak a pályán nehéz volt feldolgozni. Ha elmondanám az esetről a véleményem, akkor örökre eltiltanának, ezt meg nem szeretném. Érthetetlen játékvezetői döntés, ami nagyban befolyásolta a meccs kimenetelét. Ennek ellenére ezt a mérkőzést meg lehetett volna nyerni, sőt már a harmadik helyet is meg kellett volna szerezni.” 
 

Kiesett a Haladás: mi lesz Horváth Ferenc sorsa? - NB1.hu

Sokan biztosra veszik, hogy a fővárosban folytatja. 

Supka a jövőjével kapcsolatban (mivel lejár a szerződése, és mint írtuk, sokak szerint Horváth Ferenc váltja majd a kispadon, akinek Szombathelyen jár le a megállapodása) elmondta, még nem tudják, mit hoz a nyár, sem a saját, sem a játékosok sorsával kapcsolatban.
 
Egyébként a mai meccs érdekessége, hogy a diósgyőriek közül a 3 gólt szerző Vernes Richárd és az 1 találatig jutó Prosser Dániel is a kispesti Magyar Futball Akadémia növendéke volt…

Legfrissebb híreink