Kiesett a Haladás: mi lesz Horváth Ferenc sorsa?

Sokan biztosra veszik, hogy a fővárosban folytatja.

Forrás: Haladás

Hiába produkált remek tavaszt a Haladás, az idén 100 éves klub végül kiesett az élvonalból. Ma Mezőkövesden kaptak ki a vasiak 1-0-ra, a találkozó lefújása után Horváth Ferenc vezetőedző nyilatkozott az M4 Sportnak.
 
Horváthnak a bajnokság után lejár a szerződése, sokan biztosra veszik a magyar futball világában, hogy a szintén lejáró szerződésű Supka Attilát váltja majd a Kispest kispadján.
 
„Tisztességesen mentek előre a fiúk, csinálták hittel és meggyőződéssel, talán az a pici dolog hiányzott, amit a Paks meccs végén elvesztettünk. Az a pici hit, ami segíthetett volna ebben a helyzetben" - utalt Horváth arra, hogy az előző fordulóban a 92. percben szögletből kaptak gólt, amivel elbukták a létfontosságú győzelmet.
 

"Nem panaszkodhatok, mert végig uraltuk a mérkőzést, nálunk volt többet a labda, az ellenfél térfelén tudtunk játszani. Utána már életveszélyesek voltak a Mezőkövesd kontrái, cserélni sem tudtunk mert már az elején cserélni kellett és nagyon taktikáról sem beszélhetünk, mert menni kellett előre" - mondta a szakember,
 

Supka nem akar örökös eltiltást - a jövőjéről is megkérdezték - NB1.hu

4 gólt rúgtak a Kispest-nevelésűek a Honvédnak. 

Elárulta hiába nyertek sok meccset tavasszal, ez az ő és a csapat szempontjából már nem érdekes. A folytatásról még nem tudott mit mondani, a Vidi elleni utolsó bajnokit még tisztességesen lejátsszák, de hogy utána mi lesz, azt még nem tudja.”
 

Legfrissebb híreink