Supka és Boér is Debrecenbe tart?

Herczeg András is érintett lehet.

Forrás:

Kőkeményen tombol már az átigazolási időszak, melyre bizonyítékunk a piac minden rezdülését összegyűjtő élő hírfolyamunk is.

Ám a csapatváltások szezonjában nemcsak a játékosok tudnak főszereplőkké avanzsálni, hanem az edzők is. Erre jó példa az a kisebb típusú információcsokor, melyet debreceni kémei jelentettek az nb1.hu-nak.

Élő közvetítés az átigazolásokról - hazatért a Hollandiában tesztelt tehetség - NB1.hu

 

A sztori lényege annyi, hogy Supka Attila, aki vezetőedzőként kétszer vezette a dobogó tetejére a Lokit, valamint Boér Gábor, aki Békéscsabán és egyébként Győrben is jól dolgozott, ráadásul a magyar edzői kar egyik legtehetségesebb tagjának tartják, szintén Debrecenbe tart.

Supka azonban nem a DVSC-hez szerződne, hanem Kondás Elemér utódja lenne, méghozzá az NB III Keleti-csoportjában a feljutásért harcoló DEAC-nál. A DEAC két ponttal lemaradva a második helyen áll a Füzesgyarmat mögött a Keleti-csoportban. Füzesgyarmat önkormányzatának viszont információink szerint nem biztos, hogy lenne elég tőkéje és akarata a másodosztály finanszírozásához, de az már egy másik történet...

Klónozás: 1994 óta tudom, hogy Herczeg Bandi bá a világ legjobb edzője - NB1.hu

Forrás: Ha 1994-ben a sajnos már 11 éve elhunyt legenda eléri, hogy teljes mértékben, minden idejét felhasználva vele dolgozzon, akkor lehet, hogy most magyar bajnokként írok. De nem így lett! Előtte 8 évvel azért a BVSC-be és nem a Vasasba vitt el focizni az apu, mert a Budapesti Vasutas Sport Clubról mondták azt, hogy az ország legjobb utánpótlás-nevelő műhelye.

És akkor térjünk rá Boér Gáborra. Legutóbb Győrben volt (éppen Kondás váltotta a kispadon) és úgy hírlik, előbb vagy utóbb a Loki vezetőedzője lehet. Akár már a télen is. Ebben az esetben viszont az nb1.hu értesülései szerint Herczeg András visszakerülne teljes mértékben az akadémia élére, ahonnan az első csapat kispadjára került vissza.

A Loki a vártnál sokkal gyengébben szerepelt a bajnokságban és a Magyar Kupában is az ősszel, debreceni forrásaink pedig azt jelentették, hogy az egyébként kiváló szakember és a játékosok között nem a legtutibb az emberi kapcsolat.

FRISSÍTÉS: Bódog Tamás is a képben?

DVSC: újabb magyar edző a képben - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink