Rákérdeztek a Vidi edzőjénél, hogy félti-e az állását

Az utolsó mondatra külön felhívnánk a figyelmet.

Forrás: MOL Fehérvár FC

Kiütéses, néha egészen kiváló játékkal elért 5-0-s győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a Mol Fehérvár FC Újpesten, ám azóta gödörben vannak a fehérváriak, akik előbb Kisvárdán kaptak ki 2-1-re, majd otthon a Kispesttől szintén 2-1-re, tegnap meg 1-1-et játszottak hazai pályán a Mezőkövesddel.

Vidi: duplán kerülhet nagyon sokba Pintérék pontszerzése? - NB1.hu

 

A matyóföldiek elleni fellépést követő sajtótájékoztatón a Nemzeti Sport megkérdezte Márton Gábor vezetőedzőtől, hogy a lilák elleni győzelmet követő 3 mérkőzésen szerzett 1 pontot nem tartják-e majd kevésnek a klub vezetői, ami miatt megköszönik az ő munkáját, mire Márton így válaszolt:

„Senki nem elégedett vele, én sem, nem így terveztük, főleg, nem egy kiváló idényrajt után. De mondjon egy csapatot, amelyiknek nincsenek hullámvölgyei. Mi ebbe most belekerültünk, még keressük az okait, még egyszer mondom, egy öt-nullás győzelem után ez nem volt várható.”

Mártonék nem értik, nem kellett Pintér óriási poénja - reakciók - NB1.hu

 

Márton Gábortól, ahogyan az kell, megjelent egy értékelés a klub hivatalos honlapján is a mérkőzésről, melyből az utolsó mondatra hívnánk fel a figyelmet:

„Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, megvoltak a lehetőségek mindkét oldalon. A második játékrészben már sokkal jobban rá tudtuk erőltetni az akaratunkat a Mezőkövesdre, voltak olyan szituációk, amelyekből gólokat szerezhettünk volna, sajnos a gól most nem jött össze. A második félidőben nyújtott teljesítményünk alapján, talán egy kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez, mint az ellenfelünk, de gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Az eredmény tekintetében hiányérzet van bennem, azonban a játékosok mindent megtettek, amit előzetesen kértem tőlük. Nagyon magasan védekeztünk és támadtunk le, azonban a lehetőségeinket elidegeskedtük. A sikerért és a szerencséért meg kell dolgoznunk az elmúlt két mérkőzés után, és ezt is fogjuk tenni."

Vasárnap este a Vidi a bajnokság szakmai csúcsrangadóján az FTC vendége lesz majd.

Legfrissebb híreink