Puskás-Fradi: jegyinformációk

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Puskás Akadémia/Facebook

ÍME A PUSKÁS AKADÉMIA KÖZLEMÉNYE:

,,Jegyvásárlási, egészségvédelmi és biztonsággal kapcsolatos szabályok és információk a Puskás Akadémia FC–Ferencvárosi TC mérkőzésre.
A kormány 241/2020 (05.27) számú rendeletével korlátozásokkal és a szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett 2020. május 27-től lehetővé teszi sportesemények, mérkőzések nézők előtti lebonyolítását.

 

Így térhetnek vissza a szurkolók - a klubok tájékoztatásai - NB1.hu

 

 

Egyesületünk döntése értelmében az éves bérlettel, illetve a 15+1 alkalmas bérletettel, valamint a felcsúti lakcímkártyával rendelkező szurkolóink jöhetnek be a Pancho Arénába. A belépőkhöz bérletük, illetve lakcímkártyájuk felmutatásával juthatnak hozzá a helyszínen az 1-es és 2-es szektoroknál felállított belépési pontokon, és kizárólag a jegyen feltüntetett ülőhelyet foglalhatják el.

A belépési pontoknál a kötelező másfél méteres védőtávolságot padlómatricákkal jelezzük – a Pancho Aréna kapuit a mérkőzés második félidejében sem nyitjuk ki a nagyközönség számára.

 

Hivatalos: visszatérhetnek a nézők! - NB1.hu

 

 

A vendégszurkolók számára korlátozott számban biztosított jegyeket a Ferencvárosi Torna Club értékesíti.

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy online és helyszíni jegyvásárlásra nincsen lehetőség.

Felhívjuk továbbá a mérkőzésre kilátogatni szándékozók figyelmét az alábbi szabályokra:

a) csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el,

b) a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyekre nem ülhetnek,

c) a nézők a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül is kötelesek megtartani a másfél méteres védőtávolságot, erre kihelyezett padlómatricákkal hívjuk fel a figyelmet,

d) a büféknél várakozás közben kötelező a másfél méteres védőtávolság megtartása, erre szintén padlómatricákkal hívjuk fel a figyelmet. A büfékben alkoholtartalmú italokat nem árusítunk, a palackozott italokat kupak nélkül kapják meg a szurkolók.

e) az illemhelyeken egyszerre legfeljebb három személy tartózkodhat, használat előtt és után a kézfertőtlenítés kötelező. Az illemhelyek megfelelő használatát biztonsági őreink ellenőrzik.

Aki a rendelet szerinti védelmi szabályokat megszegi, a biztonsági szolgálat jogosult eltávolítani a helyszínről."

Legfrissebb híreink