Paks-FTC: Böde érzései a Fradi elleni meccsről

Bízik benne, hogy hamarosan jönnek a gólok.

Forrás:

A hétvégén folytatódik a küzdelem az NB I-ben, a legmagasabb osztályban a hatodik fordulót rendezik meg szombaton. A játéknap egyik legérdekesebb meccsének a Paks-Fradi összecsapás ígérkezik, főleg Böde Dániel személye miatt. Böde a nyáron hét év után intett búcsút az FTC-nek, és a rutinos játékost visszatért a Tolna megyei alakulathoz.

Böde nem titkolja, hogy a hétvégi találkozó nem egy szimpla bajnoki lesz a számára. 

"Ismerem magam, így tudom, lesz bennem extra érzés, de ez így volt akkor is, mikor a Fradi színeiben először játszottam a Paks ellen. Biztos, hogy más mérkőzés lesz számomra, mint a többi, már most felfokozottabb a hangulatom. Kíváncsian várom az összecsapást" - nyilatkozta Böde a paksiak weboldalának.

 

Böde ebben a szezonban 363 percet töltött a pályán az NB I-ben, ám a gólszerzés meg nem jött össze neki, ami kissé bosszantja is.

"Egy csatár - így én is - minden meccsen gólt szeretne rúgni, viszont a legfontosabb mindig az, hogy nyerjen a csapat. Ha az én gólommal születik siker, az a saját oldalamról nézve csak hab a tortán. De tényleg bízom benne, hogy most már beindulok" - fogalmazott a 25-szörös magyar válogatott labdarúgó.

Legfrissebb híreink