Öt gólt kapott a Loki a második edzőmeccsén

Főleg a fiatalok kaptak lehetőséget.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC szombaton két edzőmeccset is játszott. A piros-fehér gárda előbb a Kolozsvárral csapott össze, majd az ukrán FC Minaj várt a piros-fehér együttesre. A kolozsváriakat legyőzték a debreceniek, de a Minaj már nagy falatnak bizonyult. A dvsc.hu így számol be a hajdúságiak második felkészülési találkozójáról:

"A DVSC labdarúgócsapata az ungvári FC Minaj ellen játszotta második edzőmérkőzését szombaton 14 órától. Ellenfelünk az ukrán másodosztályban játszik, de mindössze két pontra van az első helytől. A Loki kezdőcsapatában Szatmári Csaba és Nikola Trujics kivételével a mezőnyben csak 17 és 20 év közötti játékos szerepeltek.

Kiütötte a Loki a Kolozsvárt - videó - NB1.hu

 


 
Remekül kezdte csapatunk az első játékrészt, nem sokat kellett várni a vezető gólunkra, ugyanis már a 8. percben nálunk volt az előny: Pintér Ádám jobbról érkező szabadrúgását Baráth Péter fejelte a kapuba. Hatalmas küzdelem és nagy párharcok jellemezték az első negyvenöt percet, sok helyzet nem alakult ki. A 32. percben Pintér remek szóló után passzolt a középen érkező Bévárdihoz, akinek bombáját szögletre ütötte a minaji kapus.
 
A szünetben teljes sort cserélt a Minaj. Fiataljaink kicsit kezdtek fáradni, az 53. mégis mi duplázattuk volna meg előnyünket, amikor Pintér Ádám 16 méterről a keresztlécet találta el. Azonban nem sokat kellett várni a második gólunkra, két perccel később Nikola Trujics közelről talált be. Ezt követően az ellenfél percei következtek, sajnos rövid időn belül megfordították az állást, köztük egy szerencsétlen öngóllal. A 65. percben Trujic passza után Damásdi került hatalmas helyzetbe, ám miután elfektette a kapust, a gólvonalon álló védőbe lőtt. Az utolsó negyed órában újabb két gólt szerzett a Minaj, előbb egy fejesből, majd egy büntetőből állították be a végeredményt.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Feczesin bemutatkozott a Vasasban - NB1.hu

 


  
A mezőnyben kiegyenlített játék folyt, de az ellenfél gyakorlatilag valamennyi helyzetéből gólt szerzett. Ez a találkozó remekül szolgálta fiatal csapatunk felkészülését."
 
DVSC-FC Minaj 2–5 (1-0) 
Debrecen-Pallag. Vezette:
Nazsa T.
DVSC: Hrabina (Szabados, 46.) – Lakatos B., Szatmári, Kovács R. (Pelles 75.) Fűzfői – Pintér Á., Szabó Á., Baráth P., Trujic – Kundrák, Bévárdi
Gól: Baráth, Trujic, ill. Kernaza, Beca, Gegedos, Baráth (öngól)

Legfrissebb híreink