Kiütötte a Loki a Kolozsvárt - videó

Gólparádét tartottak a debreceniek.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC az Universitatea Kolozsvárt fogadta edzőmeccsen. A debreceniek 5-1-es győzelemmel zárták az összecsapást, pedig a vezetést a 36. percben a kolozsváriak szerezték meg. Íme a dvsc.hu beszámolója az összecsapásról:

"A román másodosztályban szereplő Universitatea Kolozsvár ellen lépett pályára a Loki felkészülési mérkőzésen, szombaton délelőtt a Nagyerdei Stadionban.

A meccs első komolyabb helyzetére a 21. percig kellet várni, ekkor Ferenczi egy szép lövőcsel után lőtt a tizenhatos sarkától, de a kolozsvári kapus szögletre mentett. Tíz perccel később büntetőhöz jutott ellenfelünk, ráadásul a szituációban védőnk, Bényei Balázs megsérült, helyette Kusnyír Erik állt be. A kapu jobb oldalába tizenegyest Nagy Sándor bravúrral védte.

A 36. percben megszerezték a vezetést a románok, Barbu közel 22 méterről lőtte ki a bal alsó sarkot. Szerencsére rögtön nagyobb fokozatra kapcsolt a Loki. Előbb Ferenczi távoli lövését ütötte ki a bal felsőből a vendégek kapusa, majd a következő helyzetünknél már tehetetlen volt, egy szép támadás után Szécsi Márk 25 méterről bombázott a jobb alsó sarokba. Az első félidő utolsó percében meg is fordíthattuk volna az állást, de Adeniji kissé kisodródva a kapu mellé lőtt.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Vernes első benyomásai a Vasasnál - NB1.hu

 

Az 59. percben Adenijit buktatták a tizenhatoson belül, mire a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Bódi Ádám állt, aki nem hibázott és nagy erővel lőtt a hálóba. A kolozsváriak próbáltak egyenlíteni, de komolyabb lehetőséget nem tudtak kialakítani. Vitelki Zoltán csapata viszont igen, amely a 77. percben újabb büntetőhöz jutott. A labda mögé ezúttal Ferenczi János állt, aki magabiztosan értékesítette a teljesen jogosan megítélt tizenegyest.

A 85. percben Haris Attila szerzett labdát, majd rendkívül szemfüles volt, és a saját térfeléről ívelt a hálóba. Hatalmas gól volt! A 89. percben már öt Loki-gólt mutatott az eredményjelző, Haris beadásába Coman ért bele szerencsétlenül, és a saját kapujában kötött ki a labda.   

A DVSC tehát harmadik felkészülési találkozóját is megnyerte januárban, csapatunk az Universitatea Kolozsvárt Szécsi Márk, Bódi Ádám, Ferenczi János és Haris Attila találatával, valamint egy öngóllal 5-1-re legyőzte a Nagyerdei Stadionban.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az FC Minaj elleni, 14 órakor kezdődő zárt kapus edzőmérkőzés streames közvetítése technikai okok miatt elmarad."


DVSC-Universitatea Kolozsvár 5–1 (1-1)
Nagyerdei Stadion. Vezette:
Lovas L.
DVSC: Nagy S. – Bényei (Kusnyír, 35.) , Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Csősz, Haris, Varga K. – Szécsi, Adeniji.
Kolozsvár: I. félidő: Cosmin – Ferreira, Muresan, Telléan, Neciu – Barbu, Dican, Mailat –Stefanescu, Goga, Gavra. II. félidő: Gorcea - Takacs, Telleán (Vomir, 60.), Muresan (Pascalau, 60.), Pascalav - Taub, Vasalie, Penescu - Pirulescu, Pop, Coman
Gól: 0-1 Barbu (36.), 1-1 Szécsi (39.), 2-1 Bódi (59.), 3-1 Ferenczi (31.), 4-1 Haris (84.), 5-1 Coman (89.)

DVSC-Universitate Cluj felkészülési mérkőzés

 

FRISSÍTÉS:

16.26: Újabb edzőmeccset játszott a Loki

Öt gólt kapott a Loki a második edzőmeccsén - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink