MTK: miért lesz nehéz pótolni a Fradihoz távozó labdarúgót?

A vezetőedző friss célt tűzött ki.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az MTK újoncként vágott neki az NB I-nek, ennek ellenére a harmadik helyen telel. Michael Boris csapata gőzerővel készül a folytatásra. A német tréner szerint a rövid pihenő miatt  a játékosok nem estek ki a ritmusból. Hozzátette, most az a cél, hogy a futballistákat minél hamarabb csúcsformába hozzák

Az MTK a tél egyik legérdekesebb megállapodását kötötte a Fradival: a kék-fehérekhez érkezett Varga Roland, míg Katona Máté és Gera Dániel ellentétes utat járt be. Boris úgy véli, Varga majd Gerát fogja pótolni. 

"Katonát nem lehet egy az egyben pótolni. Nagyok sok tapasztalatot szerzett, nagyon fontos volt a jelenléte az öltözőben" - világított rá Boris. Katonát a sérülése miatt Kata és Biben helyettesítette, de nekik rutint kell szerezniük a szakember meglátása alapján. 

Varga Roland mellett a finn válogatott Nikolai Alho is rábólintott az MTK ajánlatára. 

"King és Balázs is jól teljesített ezen a poszton, de sosem baj, ha minőségi játékosokkal erősítünk és próbálunk előrébb lépni" - utalt Alhóra a tréner. A szavaiból azt lehet leszűrni, hogy a finn lehet a kezdő jobbhátvéd a fővárosi csapatnál.

Egyébként Nikolai Alho érkezésének hatásáról ma már írtunk egy cikket: 

MTK: kiszorítja-e a finn a nigériait? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink