MTK-DVTK: kidőlt a hazaiak edzője

Bővült a hiányzók listája.

Forrás: mtkbudapest.hu

ÍME, AZ MTK BEJELENTÉSE:

,,Vezetőedzőnk és a szakmai stáb egy része sem ülhet a kispadon, de bővült a nem bevethető játékosok listája is, de a mérkőzés mindezek ellenére megrendezésre kerül.

Betegség miatt nem irányíthatja csapatunkat a DVTK elleni találkozón Michael Boris, de mellette több stábtag is hiányzik majd a kispadról: Hidvégi Sándor, Vajkai Dániel, Riba Dániel, Sipos Péter.

 

MTK-DVTK: Idétlen időkig - NB1.hu

 

 

A hiányzó játékosok listája is tovább bővült az előző fordulókhoz képest, a mai mérkőzésen az alábbi - összesen 14 - játékosokra nem számíthat a szakmai stáb (sérülés, betegség, eltiltás miatt): Mezei Szabolcs, Nagy Zsombor, Palincsár Martin, Pintér Ádám, Balázs Benjámin, Myke Bouard Ramos, Katona Máté, Baki Ákos, Bíró Bence, Lencse László, Varasdi Dániel, Somodi Bence, Kanta József, Vancsa Zalán.

A mérkőzés 17:00-kor kezdődik, a mérkőzést az M4Sport közvetíti, honlapunk szöveges tudósításban számol be a találkozóról."

A DVTK HIÁNYZÓI:

Molnár Gábor részleges izomszakadást követően a rehabilitáció során gyógytornászhoz jár a DVTK Medical-be, Branislav Danilović továbbra is hátfájdalommal küzd, míg Stefan Dražić Mezőkövesden rúgást kapott, ezért Polgár Kristófhoz hasonlóan nem léphet pályára.

Legfrissebb híreink