MTK: a magyar válogatottól érkezett az új vezetőedző

Hivatalos bejelentés.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az MTK közleménye:

"Marco Rossi segítője, a magyar labdarúgó válogatott pályaedzője veszi át az MTK Budapest labdarúgócsapatának irányítását. Az olasz szakemberrel 2+1 éves szerződést kötöttünk. 

A 37 éves Giovanni Costantino munkáját az elmúlt években komoly sikerek jellemezték. Marco Rossi segítőjeként - akinek munkáját pályaedzőként és egyben videóelemzőként is segítette - szerepet vállalt a magyar labdarúgó válogatott Eb-re jutásában, a Nemzetek Ligája-csoportgyőzelemben, a Bp. Honvéd bravúros bajnoki aranyérmében, valamint a DAC Dunaszerdahely 25 év után kiharcolt nemzetközi kupaszereplésének elérésében. 

MTK: megvan, hogy kik segítik a vezetőedző Kanta József munkáját

 

Giovanni Costantino a magyar válogatott Eb-szereplésének lezárultával csatlakozik az MTK Budapesthez.  

Személyében egy olyan ambíciózus szakember csatlakozik klubunkhoz, aki eddigi feladatköréből is fakadóan ismeri a hazai mezőnyt. Costantino olaszul, angolul, spanyolul és oroszul beszél, de a Magyarországon eltöltött évek hatására természetesen a magyar nyelv sem idegen számára.

Polyák Balázs sportigazgató a bejelentést követően a következőket mondta:

- Az MTK Budapest nem csak a fiatal játékosokban, hanem a fiatal edzőkben is bízik. Hiszünk Giovanni Costantinóban és abban, hogy közösen sikeresek leszünk."

KORÁBBAN:

Edzőváltás az MTK-nál - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink