Megvan az év egyik legnagyobb bakija az NB I-ben - videó

Gólpasszt adott a ZTE-védő a gólkirályjelöltnek.

Forrás: M4 Sport

Mint arról beszámoltunk, a ZTE és a Paks egészen fordulatos meccsen 4-4-es döntetlent játszott egymással.

ZTE-Paks: 8 gól, kihagyott büntető, utolsó másodperces dráma - NB1.hu

 

A találkozó harmadik gólját az NB I góllövőlistájának vezetője, Hahn János szerezte, az ő találatával fordítottak a tolnaiak - más kérdés, hogy nem volt nehéz dolga, hisz Bobál Dávid, a zalaegerszegiek védője egyszerűen odapasszolta hozzá a labdát. 

Hahnnak ez volt a 10. gólja a szezonban.

Kifakadt a ZTE edzője, Bognárék előre megmondták - reakciók - NB1.hu

 


ZTE-PAKS 4-4 (1-2)

Egészen elképesztő meccset hozott a ZTE és a Paks összecsapása a 18. forduló első vasárnapi meccsén. A ZTE szerzett vezetést, majd a Paks egy nagy védelmi hibával még az első félidőben fordítani tudott, hogy aztán előbb egyenlítsen a hazai csapat, majd egy büntetőt is hárítsanak. Egy erősen lesgyanús góllal aztán mégis a tolnaiak szereztek vezetést (ismét megmutatkozott, miért kellene a VAR az NB I-be minél hamarabb), ám ezek után az egerszegiek fordítottak - az pedig már szinte stílszerű volt, hogy jön még egy csavar és a legutolsó szó a Paksé lesz.
 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: PAPP KRISTÓF

A DVTK ellen is betalált, itt az utolsó mozzanat volt az övé: jóformán már elkönyvelhette a ZTE a győzelmet, amikor a 94. percben közelről a hálóba pofozta a labdát, miután jóformán magának adott gólpasszt. Ha ő nincs, ezt a címet a büntetőt hárító ZTE-kapus, Demjén Patrik kapta volna - de csak volna.


A MECCS KULCSMOMENTUMA: BABATI BEÁLLÁSA

A 67. percben cserélte be őt Zimonyi helyére Boér Gábor. Pár perccel később óriási passzt adott Futácsnak, az a helyzet még kimaradt, ám ő maga egyenlített, pár perccel később pedig fordított is a ZTE. Nem rajta múlt, hogy végül nem szereztek három pontot.


A GÓLOK TÖRTÉNETE:

6. perc: Nagy kavarodás a paksi kapu előtt, Bobál kipattanója után Szépe lövését már senki nem tudta hárítani. 1-0

31. perc: Bognár szabadrúgása pattan meg Szánthó hátán, ez becsapja Demjént, a labda a hálóban köt ki. 1-1

37. perc: Bobál nagyon rossz keresztlabdájára csap le Hahn, könnyedén lő a jobb alsóba. 1-2

46. perc: A második félidő első pillanataként egy lecsorgó labdát Favorov előbb Szakályba, majd Szabóba, végül a kapuba bombáz. 2-2

73. perc: Bognár tekert kapura egy szabadrúgást a tizenhatos sarkától, amit Demjén még nagy bravúrral védeni tud, de az érkező, egyébként lesről induló Szabó a kapuba fejeli a labdát. 2-3

78. perc: Szánthó centerezésére érkezik remekül Babati, két védő közül lőtt a kapuba. 3-3

82. perc: Tajti labdájával lép ki Könyves, szépen vette át és ellőtte Rácz mellett, góllal szomorítva volt csapatát. 4-3

94. perc: Osváth beadása után Nagy kanalazza vissza a labdát, Papp először a keresztlécet találja el, a kipattanót azonban a kapuba pofozza. 4-4


A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A ZTE a Budafokhoz, a Paks a Honvédhoz látogat.


JEGYZŐKÖNYV:

ZTE-Paksi FC 4-4 (1-2)

ZTE: Demjén – Lesjak, Bobál, Szépe, Gergényi – Szánthó (Koszta, 79.), Sankovic (Tajti, 79.), Favorov, Bedi – Zimonyi (Babati, 69.), Könyves (Kálnoki Kis, 84.)
Paks: Rácz – Osváth, Böde, Lorentz, Szabó – Tamás, Papp, Bognár I. (Kulcsár, 81.), Bertus,- Sajbán (Nagy R., 71.), Hahn (Ádám, 81.)

gólszerzők: Szépe 6., Favorov 46., Babati 78., Könyves 82., ill. Bognár 31., Hahn 38., Szabó 73., Papp 94.


A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink