Megtalálta Feczesin utódját az Újpest

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ujpestcf.hu

Ahogy az nb1.hu korábban beszámolt róla, a DVTK saját nevelésű játékosa, a 27 éves Bacsa Patrik Újpesten folytatja pályafutását.

Újpest: Diósgyőrből pótolhatják Feczesint - NB1.hu

 

Íme az Újpest FC hivatalos közleménye

"Csatárt igazolt klubunk.

Örömmel jelenthetjük be, hogy Bacsa Patrik a Megyeri úton folytatja pályafutását. A 27 éves, 192 cm-es korábbi utánpótlás-válogatott játékos az NB I-es DVTK-tól teszi át a székhelyét Újpestre, és a 9-es mezszámban fog a jövőben pályára lépni.

Élő közvetítés az átigazolásokról - megvan a DEAC új stábja - NB1.hu

 

Patrik így nyilatkozott hivatalos oldalunknak a papírmunkát követően:

„Nyilván, hogyha kimondjuk, hogy egy 20-szoros bajnokról beszélünk azt sokat elmond, és nagyon örültem a megkeresésnek. Egy pillanatig nem tétováztam, ide akartam igazolni, mert szeretnék nagyobb célokért küzdeni, mint az előző klubomban. Remélem, hogy a csapat erőssége tudok majd lenni, hogy hozzá tudom majd segíteni az egyesületet újabb trófeák megszerzéséhez. Legutóbb ellenfélként játszottam az Újpest ellen a kupadöntőn, akkor gólt is szereztem, de nem nyertünk, így abban reménykedem, hogy ezúttal a győztes gárda oldalán emelhetem magasba majd a serleget.”

Sok sikert és még több gólt kívánunk a negyedik kerületben!

Hajrá, lilák!"

FRISSÍTÉS: 22.52

Csatár után középpályást igazolhatott az Újpest - NB1.hu

Január 12-én reggel jelezte az nb1.hu, hogy az Újpest Romániából igazolna játékost, méghozzá Andreias Calcan személyében. Nem sokkal ezelőtt az m4sport.hu a következő hírrel szolgált: „Az M4 Sport értesülései szerint az OTP Bank Ligában ötödik helyezett Újpest leigazolta Andreias Calcant a román élvonalbeli Viitorul Constantától.

Legfrissebb híreink