nb1.hu

Kövesd-Vidi: Európáért! – GÓLOK TÖRTÉNETE

Megtört az átok!

MEZŐKÖVESD-VIDEOTON 2-1

Megszakította a gyenge sorozatát a Mezőkövesd, az újraindulás óta most tudott először nyerni a csapat. Emberhátrányban győzte le a Kövesd a Vidit, nagyon fontos három pontot szerzett a klub és ezzel egy hatalmas lépést tett az Európa-liga felé.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: MIHAJLO MESZHI

Az átok megtörője. A meccs legvégén eldöntötte a három pont sorsát, ezzel hatalmas érzelmi löketet adva a csapatának, ami kitarthat a szezon végéig is.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: NESZTEROV MÁSODIK SÁRGÁJA

A 41. percben kiállította a játékvezető Neszterovot, miután sárga lapot kapott Kovács fellökéséért. Egy sárgát már  begyűjtött ezelőtt a meccsen, így idő előtt kellett elhagynia a pályát. Csapata ennek ellenére nyerni tudott, így nem lett nagyobb baj a kiállításból.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

29. perc: Hodzic jobbról adta középre a labdát és Futács Márkó öt méterről a jobb sarokba helyezte a labdát. 0-1!

 

Security Check Required

(null)

 

34. perc: Farkas könnyen kicselezte Stopirát, majd jobbal beadott, Besirovic az ötös jobb sarkától a kapuba vágta a labdát, több védő szorításában. 1-1!

 

Security Check Required

(null)

 

90+2. perc: Vadnai baloldali beadását elveszítette Meszhi, de Berecz 18 méterről kapura tudott lőni, amit blokkoltak a védők. Ezután ismét Meszhi elé került a játékszer, aki 10 méterről a jobb sarokban lőtt. 2-1!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a kiesés elől menekülő DVSC-t fogadja a Mezőkövesd, míg a Fehérvár a bajnok Fradit látja vendégül.

JEGYZŐKÖNYV:

Mezőkövesd Zsóry FC – MOL Fehérvár FC 2-1 (1-1)

Mezőkövesd, v.: Karakó
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Nesterov, Pillár, Silye – Karnyickij, Berecz – Pekár (Eperjesi, 79.), Vajda (Vadnai, 83.), Besirovic (Meszhi, 83.) – Zivzivadze
Fehérvár: Kovácsik – Tamás, Rus, Musliu, Stopira – Nikolov (Nikolics, 82.), Elek – Bamgboye (Petrjak, 68.), Hodzic (Houri, 69.), Kovács – Futács
gólszerzők: Besirovic (35.), Meszhi (93.), illetve Futács (29.)
kiállítva: Nesterov (41.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS:

Vasárnap, 10.33:

Mezőkövesd-MOL Fehérvár: Kuttor büszkesége, Carrillo magyarazáta – reakciók – NB1.hu

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek