Kisvárda: megvan Supka stábja, nagy változások a keretben

Folyamatosak az egyeztetések, megszólalt az új edző.

Forrás: kisvardafc.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, Supka Attila lett a Kisvárda új vezetőedzője.

Kisvárda: megvan az új edző - NB1.hu

 

Az 57 éves szakember vasárnap érkezett Kisvárdára, és a hétfői volt az első munkanapja, amely egyeztetésekkel telt. A megbeszélésekén részt vett Híres Gábor is, aki Supka Attila segítője lesz. Ő Kisvárdán számít újnak, de Supka számára már Szegeden, a Honvédnál és a Haladásnál is támaszt jelentett, a stáb további tagjai (Bodnár László, Erős Gábor valamint Szabó Attila kapusedző) pedig Kisvárdán az állandóságot képviselik.

„Felmértük a létesítményhelyzetet, megismerkedtünk a kollégákkal, akikkel átbeszéltük az elkövetkező időkben ránk váró feladatokat" - foglalta össze a hétfői munkanapját Supka Attila a kisvardafc.hu-nak. "Megpróbáltuk előkészíteni a felkészülést, ami rövid lesz, hiszen ezen kívül három teljes hét áll rendelkezésünkre, a negyediken már bajnoki mérkőzést kell játszanunk.

Próbáljuk összerakni a játékoskeretet is, amelyben jelentős változások várhatóak. Folyamatosak az egyeztetések, bízunk benne, hogy minél előbb lesznek konkrétumok" - mondta.

 

Supka Attila és a stáb kedden délután találkozik a szabadságát letöltő csapattal, a megbeszélés után átmozgató edzés is szerepel a programban. „Van már rutinom az ilyesmiben, hiszen elég régóta edzősködöm. Nem is izgalom, inkább a drukk az az érzés, ami hatalmába kerített, hiszen olyan csapatot szeretnénk, amely eredményesen tud majd szerepelni, el tudja érni azt a célt, amit a vezetők kitűznek elé.

Nem mindegy, hogy miként fog eltelni a bajnoki év, az első kisvárdai megszólalásom alkalmával is utaltam rá, jó lenne, ha meg tudnánk szerezni annak a lehetőségét, hogy ne az utolsó pillanatokig kelljen idegeskedni, és már korábban biztosítanánk a következő évi NB I-es tagságunkat.

 

Ez, ha jó helyezéssel párosul, akkor elégedettek lehetünk majd. Meg hát szeretnénk olyan csapatot összerakni, amelynek a játéka is jól néz ki" - fogalmazott.

A Kisvárda az előző idényt végül a 8. helyen zárta, az utolsó fordulóban bebiztosítva a bennmaradást.

FRISSÍTÉS:

Kisvárda: két újabb távozó - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink