Kisvárda: a szponzorautókkal ment el a két román játékos

Tovább bonyolódik a furcsa "szappanopera" - kiderült, kinek szóltak.

Forrás:

Egyre több részlet derül ki a két (volt) kisvárdai játékos, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlevici érdekes távozásáról. Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy a két román a klub engedélye nélkül hagyta el az országot és ment haza, ennek a következménye pedig szerződésbontás lett.

Távozott a Kisvárda legjobbja is - részletek a sportigazgatótól - NB1.hu

 

Révész Attila sportigazgató most friss részleteket osztott meg az ügyről a Borsnak. "A keddi csapattájékoztató előtt a technikai vezetőnek jelezték, hogy nem jönnek. Bár többször felszólítottuk a játékosokat, nem hagyhatják el a várost, amit mindenki megértett, ők múlt hét szerdán mégis hazamentek Romániába. Hogy miért? Nem tudom, Grozavnak még a barátnője is itt lakott. Ráadásul egyikük Temesvár közelében lakik, ami Romániában a vírus egyik gócpontja. Az kell még, hogy behozzanak valamit Kisvárdára, ezt nem hagyhatom, és mivel ez súlyos szerződésszegés, amit nem tolerálunk, kezdeményeztük a szerződésbontást" - mondta.

Külön érdekesség, hogy a játékosok a Volkswagentől kapott szponzorautókkal távoztak. "Ezeket vissza kell hozniuk, a fizetésüket pedig a szerdai naptól már nem kapják" - fogalmazott ezzel kapcsolatban Révész, aki minden interjújában kiemeli: hiába számított Grozav az NB I egyik legjobbjának, a szabályok mindenkire vonatkoznak, senkivel nincs kivételezés.

 

A Kisvárda a 7. helyről várja a bajnokság esetleges folytatását.

Legfrissebb híreink