Kapus, középső védő és középpályás is a Vidi célkeresztjében lehet 

Készülhetnek a távozók pótlására.

Forrás:

Tegnap már jelezte az nb1.hu, hogy a Diósgyőr érdeklődését felkeltette a Mol Fehérvár FC három játékosa, Rus Adrián, valamint két magyar válogatott futballista, Futács Márkó és Elek Ákos. 

Előbbi a tavasszal sérült volt, de játszott azért 7 NB I-es bajnokin ősszel, a hajrában például három mérkőzésen is kezdő volt, amik közül kettőn végig a pályán volt, de Futács és Elek egyszer sem bizonyíthatott az élvonalban, csak az NB III-as csapatban, ráadásul nekik a szerződésük is lejár a nyáron...

A Vidi 3 játékosát szemelhette ki a Diósgyőr - NB1.hu

 

Éppen ezért a Vidi most télen kaphatna értük utoljára pénzt.

Az nb1.hu úgy tudja, más klubok is érdeklődnek a nevezettek iránt, és ha ők vagy közülük bárki elmegy, akkor minimum létszámban pótolni kell a távozókat.

Rus középső védő, Elek középső középpályás, míg Futács ugye csatár.

Az nb1.hu úgy tudja, a Vidi a védelem tengelyébe élénken figyeli a norvég élvonalbeli Stromsgodset IF egyik középső védőjét. Ő nem más, mint a 22 éves kameruni Duplexe Tchamba, akinek a Transfermarkt 400 ezer euróra lőtte be a piaci értékét, és akinek szintén lejár a szerződése a nyáron, így érte is most kaphatna utoljára pénzt a klubja, kivéve akkor, ha hirtelen, vagy nyárig hosszabbítanak vele.

Az nb1.hu egyébként úgy tudja, felvetődött már annak a lehetősége is, hogy Vidi harmadik számú kapusa, Kovács Dániel is távozhat a több játéklehetőség reményében, a 26 éves játékos helyére egy nála is fiatalabb magyar kapus érkezhet.

Úgy tudjuk, középpályást is szerződtetnének a fehérváriak, inkább a szélére ennek a csapatrésznek, akinek marketing-szempontból is jól csengő neve van és aki szintén magyar.

Azaz, amit legalább 1 éve a fehérvári klubvezetők kitűztek maguk elé célt, hogy fiatalítani kell, továbbra is érvényben van a jelek szerint.
 
Mint ma már még részletesebben jeleztük, mint december 20-án, a középpálya tengelyébe is van kiszemeltje a Vidinek, ő is fiatal:

FRISSÍTÉS: KEDD, 11.37

Dárdai Palkót az NB I-be csábíthatják - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink