Dárdai Palkót az NB I-be csábíthatják

Portugáliában játszó magyar tehetség is képben van.

Forrás:

Tegnap is kiemelten hírben foglalkoztunk azzal, hogy kik lehetnek a második helyen telelő MOL Fehérvár FC kiszemeltjei, saját információkra és külföldi sajtóértesülésekre támaszkodva.

A cikknek a végén jeleztük, hogy képben van egy olyan középpályás is, akinek a neve nem csak szakmai szempontok alapján jelenthet sokat, és ezt dicséretnek szántuk.

Kapus, középső védő és középpályás is a Vidi célkeresztjében lehet - NB1.hu

 

Az nb1.hu értesülései szerint ugyanis a Vidinél felvetődött annak a lehetősége, hogy hazacsábítanák Dárdai Palkót, Dárdai Pál volt szövetségi kapitány legidősebb fiát.

Dárdai Palkó eddig a Hertha első csapatában 9, a másodikban 50 mérkőzésen lépett pályára, nemzetközi kupameccseken is bizonyíthatott már.

Német és magyar útlevele is van, a német U18-as, U19-es és U20-as válogatottakban eddig 2-2 mérkőzésen játszott.

A Transfermarkt 625 ezer euróra taksálja az értékét, a szerződése a nyáron lejár, így ha nem hosszabbítanak vele, akkor most télen kaphat
utoljára pénzt a 21 éves tehetségért a berlini klub.

Az nb1.hu viszont úgy tudja, nemcsak ő az egyetlen kiszemelt a posztra, hanem a Benfica játékosa, Csoboth Kevin is. Neki is lejár a szerződése a nyáron, az értéke jelenleg 150 ezer euró.

A 20 éves tehetség 2017-ben részt vett a magyar válogatott tagjaként a 17 évesek Európa-bajnokságán, válogatottunk a 6. helyen végzett, a franciák elleni csoportmeccsen duplázott.

Azaz, amit tegnap állítottunk, továbbra is igaz, a Vidi folytatja a több, mint 1 éve megkezdett utat, mely szerint fiatal, értékes, tehetséges, szép jövő előtt álló játékosokkal kívánja megerősíteni a keretét.

Az átigazolások létrejöttéhez azonban a klubok és a játékossal történő megállapodásokra is szükség van, nem elég csak akarni.

FRISSÍTVE: 19.05

Dárdai Palkó hazatért - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink