Ismét kölcsönadta fiatal középpályását az MTK

Hivatalos bejelentés.

Forrás: rakoczifc.hu

A Kaposvár a hivatalos weboldalán jelentette, be hogy kölcsönvette Bidzilay Antont. Íme az NB II-ben érdekelt Rákóczi közleménye:

"Klubunk fél éves kölcsönszerződést kötött az MTK labdarúgójával, Bidzilay Antonnal. A húsz esztendős középpályás legutóbb Békéscsabán futballozott.

Az ungvári születésű Bidzilya Anton Tarpán, Debrecenben, majd az MTK együttesében nevelkedett. A tehetséges játékos több alkalommal kapott lehetőséget az MTK felnőtt csapatában is, így NB I.-es tapasztalattal is rendelkezik. A fiatal labdarúgó eddig két mérkőzésen lépett pályára a magyar első osztályban, míg a másodosztályban már sokkal több lehetőséget kapott. Az elmúlt másfél évet az ugyancsak NB II.-es Békéscsaba 1912 Előre csapatánál töltötte, szintén kölcsönben, ahol a 2019/2020-as bajnoki szezonban a gárda meghatározó tagja volt. A jelenleg is zajló szezonban azonban már kevesebb lehetőséget kapott.

– Minél többet szeretnék játszani, ezért is választottam a Kaposvárt, valamit azért, mert tetszik a csapat stílusa, s azt éreztem, hogy itt szükség van rám – mondta Bidzilya Anton. – Szeretném segíteni abban a klubot, hogy minél előrébb végezzen a tabellán. Ez az együttes sokkal többre hivatott, mint a jelenlegi helyezése."

Legfrissebb híreink