Huszti őszintén: Fradi, pénz, karrier, 2016-os Eb

Roppantul tiszta mondatok.

Forrás: MTI

 

Mint arról korábban beszámoltunk, Huszti Szabolcs péntek este az M4 Sport Játékoskijáró című műsorának adott exkluzív, pályafutása minden szegletére kitérő interjút.

 

A MOL Vidi 36 éves kiválósága négy fontos témát is érintett. Ezek közül az elsőben a Ferencvároshoz való lehetséges visszaigazolását taglalta. "Sosem volt konkrét ajánlatom a Fraditól. Sokan gondolták, hogy a pénz miatt jöttem a Vidihez, de én nem ültem le egy vezetővel sem tárgyalni a Fradiban. Majd ha vége a karrieremnek, akkor nyilatkozok majd erről többet, mert például azt is mondták, hogy ingyen rehabilitáltam ott, szóval vannak olyan dolgok, amiket majd tisztába kell tennem, de egyelőre ennek nem jött el az ideje, most csak a Vidivel foglalkozom" - fogalmazott ezzel kapcsolatban.

 

S hogy mi van a pénzzel, ami miatt sokan támadták a sajtóban? "Nincs kedvem mindig kijavítgatni, ha olyanokat írnak rólam, ami nem is igaz. Mindig arról szól, hogy ki mennyit keres, Huszti mennyit keres vagy Huszti a fekete bárány. Igazából engem ez nem érdekel, mert az én életem attól nem rosszabb, ha sokan szeretnek vagy kevésbé szeretnek. Nekem az a fontos, hogy a két gyerekem, a feleségem, a közeli barátaim, a szüleim, a testvérem szeressenek, ők tudják, hogy igazából milyen ember vagyok, a többi engem nem érdekel, mert nem lehet mindenkinek megfelelni meg nem is akarok, úgyhogy csak csinálom a dolgomat" - mondta.

 

Huszti karrierjének egyik legérdekesebb pontja lehetett, amikor a válogatott 2016-os Eb-menetelését saját döntése miatt kívülről nézhette. "Nem csinálnék semmit másképpen. Átgondolt döntéseket hoztam abban az időszakban is, amikor Várhidi volt a szövetségi kapitány és Egervári Sándornál is. 51-szer szerepeltem a válogatottban, megadatott a lehetőség játszani nagy csapatok ellen. Kijutni Eb-re vagy vb-re nem sikerült, de nincs bennem hiányérzet. Elégedett vagyok a válogatott pályafutásommal is."

 

Ha visszatekint az utóbbi évekre, mégsem elégedetlen azonban. "Nekem több nem kell. Minden másom megvan, illetve megvolt korábban, tizenakárhány évvel ezelőtt is, mert a karrierem elején is boldog ember voltam. Az életet élvezni kell, boldognak kell lenni, az a legfontosabb. Nem mindig hajkurászni valamit, hanem élvezni, ami van" - adta át jótanácsait már a mai fiataloknak is címezve.

Legfrissebb híreink