FTC-DVTK: a nyerőember viccesen "odaszúrt" az edzőjének

A tréner megzavarta az interjút.

Forrás: DVTK/Facebook

A télen komoly változások történtek a Diósgyőr keretében. A kiesés elől menekülő együttest a Ferencváros otthonában már Zoran Zekic irányította. A horvát szakember a 84. percben küldte a pályára Asmir Suljicot, aki nem sokkal később megszerezte a győztes gólt. Suljic nem lehetett végig a pályán, hiszen a DVTK edzője Karant küldte be a helyére a 88. percben. A változtatásnál taktikai szempontokat vett figyelembe Zekic.

Ez már tényleg nagyon nem az a Diósgyőr - NB1.hu

 

A lefújás után Suljic az M4 Sportnak nyilatkozott.

"Óriási érzés, örülök, hogy így tudtam bemutatkozni a Diósgyőrben. Öt percet játszottam, majd a vezetőedző lecserélt, de nem vagyok mérges, hiszen gólt szereztem és nyertünk. Meglepő volt számomra is, hogy a gól után le kellett jönnöm" - mondta nagy mosollyal az arcán a futballista, aki korábban az Újpestben és a Vidiben is futballozott. Egyébként az interjút Zekic azzal "zavarta meg", hogy játékosa arcára egy puszit nyomott.

Fradi-Diósgyőr: amiket a tévé nem mutatott - képek - NB1.hu

 

A siker ellenére a diósgyőriek még mindig az utolsó helyen állnak a táblázaton, de a 10. Honvéddal szemben négy pontra olvadt a hátrányunk.

"A Diósgyőrben most a bennmaradás a fő célunk, ezért harcolunk. Ha nem hinnék ebben, nem igazoltam volna ide" - nyilatkozta a bosnyák futballista, aki hozzátette, Magyarországot a második otthonának tekinti. 

FTC-DVTK: hatalmas poén Suljic cseréje miatt - reakciók - NB1.hu

 

A DVTK vasárnap majd a Paks otthonában tehet egy újabb lépést a célja felé. 

Legfrissebb híreink