Ez már tényleg nagyon nem az a Diósgyőr

Asmir Suljic visszatért.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

FERENCVÁROS-DVTK 0-1 (0-0)

A 2021-es év első magyar tétmeccsén a bajnoki címvédő, listavezető Ferencváros fogadta az utolsó, a télen jelentős változásokon átesett (új tulajdonos, edző, rengeteg igazolás) Diósgyőrt. Az esélyek egyértelműen a zöld-fehérek sikerét vetítették előre. Ennek megfelelően nagy elánnal kezdett a Fradi, de a DVTK túlélte az első tizenöt perc rohamait. Már ebben a periódusban is látszott, hogy a Diósgyőr nem az őszi csapat már, mert sokkal harcosabb és szervezettebb. A Fradi 2017. április 15. óta nem kapott ki hazai pályán a bajnokságban - szerda este igen, hisz a napokban igazolt, korábban az Újpestnél és a Vidinél is megforduló Asmir Suljic második labdaérintéséből döntött.

A MECCS KULCSMOMENTUMA:

Könnyű lenne azt állítani, hogy a győztes gól volt a legfontosabb mozzanat, de addig a találatig nem jutott volna el a Diósgyőr, ha nem éli túl az első tizenöt percet.


 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: ZORAN ZEKIC

A DVTK vezetőedzője harcos, fizikailag rendben lévő csapatot rakott össze, annak ellenére, hogy hétfőn még arról beszélt, fizikai gondjaik vannak. Tényleg vagány, nem félt elvállalni a lehetetlen küldetést, látszott rajta, az FTC-től sem remegnek meg a térdei.
 

GÓLOK TÖRTÉNETE:

84. p.: Márkvárt szabadrúgása után Suljic az ötös bal sarkánál Pedro elé tette a labdát, ő gyorsan visszatette Suljicnak, aki az ötös bal sarkáról a kapu közepébe lőtt. 0-1

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

Az FTC Felcsútra, a DVTK Paksra látogat a hétvégén.
 

JEGYZŐKÖNYV:

Ferencváros-DVTK 0-1 (0-0)

FTC: Dibusz – Botka (Lovrencsics, 69.), Blazic, Dvali, Heister – Somália, Laidouni, Haratin – Uzuni, Tokmac, Zubkov (Isael, 69.) 
DVTK: Antal – Grgic, Milovic, Hegedűs, Soldo – Zivulic, Max – Ivanovski, Márkvárt, Grozav – Drazic 

gólszerző: Suljic (84.)
sárga lap: Dvali (55.), Uzuni (94.) illetve Márkvárt (39.), Zekic (72. – pályán kívül), Zivulic (95.)
 

Tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS, 22.29:

FTC-DVTK: hatalmas poén Suljic cseréje miatt - reakciók - NB1.hu

 

CSÜTÖRTÖK, 9.24:

FTC-DVTK: a nyerőember viccesen "odaszúrt" az edzőjének - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink