Fradi-Loki: a Föld körüli pálya – GÓLOK TÖRTÉNETE

Ráijesztett a Loki a címvédőre.

Forrás: Ferencváros

FTC-DVSC 2-1

Ráijesztett a Loki a Fradira, hiszen Bódi gólja előtt Varga löketénél már bravúrral kellett védenie Dibusznak. Sigér viszont eleresztett két bombát, így a papírformának megfelelően a Ferencváros nyert, de nagyon meg kellett dolgoznia a három pontért. A Loki szervezett volt, megnehezítette a Fradi dolgát, végig küzdött az egyenlítésért.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: SIGÉR DÁVID
Rúgott két gólt, ráadásul nem is akármilyeneket. Megvolt a lövőkedve és a célzással sem volt gondja a két legfontosabb alkalomkor. A mezőnyben is sokat dolgozott, a mezőny legjobbja volt.

KULCSMOMENTUM: SIGÉR ELSŐ GÓLJA
Onnan, abból a helyzetből, nem sokan vállalják el így a kapáslövést, vagy ha igen, akkor előfordul, hogy Föld körüli pályára állítják a labdát, akkorát belebikáznak. Ha nincs ott a kapu (és a lelátó utána), akkor ebben az esetben is így lett volna, de tökéletes volt a célzás.

GÓLOK TÖRTÉNETE
13. p.
: Civic a földön maradt Haris határozott, de szabályos szerelése után. A labda Bódihoz került, aki a jobbösszekötő helyéről, 22 méterről lőtt hatalmas gólt a kapu jobb oldalába. 0-1!

22. p.: Civic adott be balról, a dinamikusan érkező Boli a lécre fejelte a labdát, a kipattanót Sigér egyből, elemi erővel bikázta a léc alá 7 méterről. 1-1!

42. p.: Sigérhez került a labda középen, Haris tétován lép ki rá, így a fradista lőhetett 22 méterről, a labda érdekes ívet leírva vágódott a léc alá. 2-1!


KÖVETKEZŐ FELADAT
A Fradi szerdán az Újpest otthonában vendégeskedik, sajnos a Derbit is zárt kapuk mögött fogják megrendezni a Szusza Ferenc Stadionban. A debreceniekre újabb fővárosi túra vár, Vitelki Zoltán alakulata jövő vasárnap a Budapest Honvéddal találkozik.

JEGYZŐKÖNYV

FTC - DVSC 2-1 (2-1)
FTC: Dibusz -
Lovrencsics, Blazic, Botka, Civic - Sigér (Somalia, 88.), Haratin - Zubkov (Vécsei, 60.), Isael (Skvarka, 83.), Tokmac - Boli (Sihnevich, 83.)
DVSC: Nagy S. - Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi - Bódi, Haris (Csősz, 66.), Tőzsér (Milunovic, 77.), Varga K. (Kundrák, 66.) - Szécsi, Adeniji (Garba, a szünetben)
Gól: Sigér (22., 42.), ill. Bódi (13.)
Sárga: Zubkov (28.), Haratin (36.), Botka (72.), ill. Pávkovics (64.)

Tabella a linkre kattintva érhető el

FRISSÍTÉS:

19.11:

FTC-DVSC: Rebrov elégedett, Vitelki nem szégyenkezik - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink