Fradi: Dibusz mehet, két védő nemet mondott a kérőjének

Többen is távozhatnak a bajnoktól.

Forrás:

Az nb1.hu információi szerint hétfőtől alaposan felpörög az élet a Ferencvárosnál az átigazolások terén.

Bőle Lukácsot a nyárig vette kölcsön a ZTE, szeretnék is a vezetők, ha továbbra is náluk futballozna, de a Puskás Akadémia is vinné, mert Gyurcsó Ádám a jelek szerint nem marad Felcsúton. A szélső egy évre érkezett kölcsönbe a Hajduk Splittől és a dalmátokhoz vissza kell mennie a jelek szerint.

ZTE: átigazolási célokról beszélt a klubtulajdonos - NB1.hu

 

Olekszandr Zubkov iránt továbbra is kiemelten érdeklődik a Fenerbache az nb1.hu török forrásai szerint, az ő helyettesítésére érkezhet a Celticből Marijan Sved, aki iránt viszont Belgiumból és Spanyolországból is van érdeklődés.

Csonka András is távozhat, őt a ZTE és a Soroksár is megszerezné. 

Mint ismeretes, a következő kiírástól kezdve már Leandro sem játszik, a visszavonuló védő azonban nem hagyja el a klubot, az utánpótlásban fog edzőként dolgozni – ez már végleg eldőlt információink szerint.

Mikalai Sihnevich szintén megy, úgy tudjuk, bolgár és fehérorosz ajánlatai vannak.

A hírek szerint az Argentínából érkezett Lodico sem biztos, hogy marad, mert még nem aktivizálták az opcióját a Fradinál, a Lanús meg visszavárja.

Abraham Frimpongot a Crvena Zvezda vitte volna, ám a légiós nemet mondott a belgrádiaknak, akárcsak Lasa Dvali a Pogonnak.

Otigba Kenneth sorsa is bizonytalan abból a szempontból, hogy a Honvéd akarja, ám közbeszólhat, hogy Ivan Lovric végül meghosszabbította a szerződését a kispestieknél.

Kérdéses Dibusz Dénes sorsa is, akiről az nb1.hu írta meg elsőként, hogy Belgiumból van ajánlata. Nos, ez a klub az Antwerpen, és a jelek szerint létre is jön az üzlet, mert Bogdán Ádám egyre közelebb van az FTC-hez való igazoláshoz.

FTC: Dibusz, Gróf, Bogdán - a belga ajánlat dönthet - NB1.hu

 

Ha így lesz, akkor Gróf Dáviddal kell majd megküzdenie a kezdőcsapatba kerülésért.

Tudjuk, hogy Dibusz nemrég hosszabbított, viszont emiatt juthat jelentős bevételhez a Ferencváros, ha megy.

FRISSÍTÉS:

20.05:

Fradi: patinás csapattól jöhet Rebrov honfitársa? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink