ZTE: átigazolási célokról beszélt a klubtulajdonos

Bobál Gergely és Bőle Lukács is szóba került.

Forrás: ZTE/Facebook

A Zalaegerszeg nyugodtan várhatja az utolsó fordulót, hiszen Márton Gábor együttese már korábban meghosszabbította élvonalbeli tagságát. Végh Gábor a Digi Sport Reggeli Start című műsorának volt a vendége. A klubtulajdonos szerint a téli igazolásoknak köszönhetően még masszívabbá vált a ZTE. Úgy véli, Márton érkezésével minden a helyére került a kék-fehér alakulatnál.

 

"Egy új edző mindig új impulzust hoz. A játékosokban nagyobb odafigyelés alakul ki. Egy kicsit nagyobb fegyelem és akarat lett. Ezek eredményezték a sikeres időszakot" - emelte ki Végh. 

 

Végh Gábor elmondta, a mostani csapatból a lehető legtöbb játékost meg akarnak tartani. Reményei szerint Bőle Lukács és Bobál Gergely is a maradás mellett teszi le a voksát. Hozzátette, a nyáron újabb erősítéseket terveznek. 

A ZTE tulajdonosa hűséget vár Bobál Gergelytől.

 

Az is kiderült, hogy Márton Gábor is szeretné folytatni a munkát Egerszegen. Végh elárulta, ő is örülne, ha az edző szintén maradna. 

A ZTE az utolsó fordulóban a MOL Fehérvár csapatát látja vendégül. Az egerszegiek ideális esetben az ötödik helyen végezhetnek a bajnokságban. Végh Gábor a hétvégi meccsre sok nézőt vár. Nem tartja elképzelhetetlennek, hogy akár 7000 ember is kimegy a stadionba. 

FRISSÍTÉS:

15.10:

ZTE: Novothny lesz az egyik érkező? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink