Feczesin és Novothny együtt rohamoznak majd?

Nem csak a tulajdonosi kör bizonytalan az Újpestnél.

Forrás: promotions.hu

Az Újpest FC labdarúgói nemrég szálltak le Cipruson, ahol 10 napos edzőtábor vár a játékosokra, Ayia Napa városában. A csapattal tartott a szigetországba az OTP Bank Liga őszi szezonjának gólkirálya, Feczesin Róbert, illetve a Dél-Koreából visszatért Novothny Soma is, aki a másodosztályú Tiszakécske elleni felkészülési mérkőzésen gólt is szerzett az Újpest színeiben (3–3).

Nem kétség, nagy boldogságot okozna a IV.kerületben, ha mindkét támadó maradna ősszel is az NB I 5. helyén álló együttesnél. Mint ahogy az nb1.-hu nemrég megírta , Feczesin szeretne lila mezben maradni, és reméli, gyorsan lezajlanak a tárgyalások: "Szeretnék Újpesten maradni, de ez nem csak rajtam múlik, hiszen úgy kötöttük a szerződést, hogy félévkor újra kell tárgyalni, hogy mi lesz velem” – mondta a játékos az M4 Sporthíradójában. A rutinos támadó azt is hozzátette, hogy jelenleg szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel, és nem zárta ki, hogy jó ajánlat esetén elhagyja a csapatot.

Élő közvetítés az átigazolásokról - az NB II és az NB III hírei indítják a csütörtököt - NB1.hu

 

Feczesin elégedett a 10 meccsen elért 8 találatával, kérdés lesz-e alkalma még lila-fehér dreszben növelni ezt a számot, hiszen a válogatott keretbe is újra behívott, és első profi klubjához augusztusban visszatérő játékos fél+fél éves megállapodást kötött az Újpesttel, így jelenleg is zajlik az egyezkedés további sorsáról. Azt azonban a csatár is elárulta, más csapatoktól is érkezett megkeresés hozzá.

Novothny Somát is szerződés köti az Újpesthez, de a dél-koreai klubjának opciós joga van a játékosra, és könnyen lehet, hogy az élvonalba jutott csapata, a Busan továbbra is számít Novothnyra.


A játékos decemberben nyilatkozta: "Ha jön olyan ajánlat, akkor én kint szeretnék maradni Dél-Koreában vagy Ázsiában.” – mondta Novothny Soma, a DIGI Sport műsorában.

Az nb1.hu megírta, hallani lehetett korábban a Kisvárda megkereséséről is, de egyelőre bizonytalan hol folytatja a 25 éves játékos. Az biztos Cipruson mindkét játékosra számíthat (még) Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője.

Legfrissebb híreink