DVTK-Újpest: nézőcsúcsot hozhat a szurkolóbarát döntés

Pazar lesz a hangulat a sorsdöntő meccsen.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a DVTK vezetősége azt találta ki, hogy az Újpest elleni meccsre a drukkerek 90 százalékos kedvezménnyel vehetik meg a jegyüket. Az akciónak hála a belépőkhöz 100 és 450 forint között lehet hozzájutni. Egyébként a lila-fehér szimpatizánsok is jól járnak a döntéssel, hiszen a vendégszektorba szóló jegyek 1500-ról 150 forintra zuhantak. 
 
A boon.hu értesülései szerint nagyon jó ütemben fogynak a belépők, kedden és szerdán is nagy tömeg állt sorban a stadion shopjánál. Szerdán már arról szóltak a hírek, hogy 10 ezer belépőt adtak el a hazai szektorokba. A kereslet miatt két olyan szektort is megnyithatnak, ami eredetileg biztonsági zóna lett volna. Erre azért is van lehetőség, mert a fővárosi drukkerek 374 tikettből 100-at sem vettek meg szerdáig. 
 

DVTK-Újpest: elképesztő kedvezmény - NB1.hu

Hivatalos bejelentés.

 
Az új miskolci arénában eddig a nézőcsúcsot a DVTK–Mezőkövesd Zsóry FC meccs tartja, a stadionavatón 12 753 néző foglalt helyet a létesítményben. A vasárnapi meccs komoly érdeklődést generált, nem lenne meglepetés, ha ez a rekord is veszélybe kerülne. 
 
A DVTK-nak a bennmaradás miatt lesz sorsdöntő a hétvégi ütközet, míg az újpestiek a harmadik helyre hajtanak. A jó hangulat garantált, reméljük, a csapatok is odateszik magukat.

Legfrissebb híreink