DVTK-Újpest: elképesztő kedvezmény

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

A kiesés rémétől fenyegetett Diósgyőr az utolsó fordulóban az Újpestet látja vendégül. A lila-fehéreknek sem lesz tét nélküli a vasárnapi összecsapás, mivel Nebojsa Vignjevics legénységének még van esélye a harmadik helyre. A miskolciak gólgazdag meccsen 4-4-es döntetlent játszottak a Honvéddal, így elmozdultak a kiesőzónából. 
 

 
A miskolci csapat vezetői tisztában vannak, hogy milyen fontos meccs vár a csapatra. Ennek apropóján szurkolóbarát döntést hoztak: azok a drukkerek, akik elővételben veszik meg a jegyüket 90 százalékos kedvezményt kapnak. A bérletesekről sem felejtkeztek meg az elöljárók. A DVTK közleményét az akcióról változtatás nélkül közöljük:
 
"A DVTK vezetése úgy döntött, honorálva a szurkolók egész éves támogatását, hogy azok a hazai drukkerek, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket, 90 százalékos kedvezményt kapnak. A kedvezmény május 19-én, vasárnap reggeli 8 óráig érvényes. Ezt követően rendes, meccsnapi jegyárak lesznek érvényben, amennyiben maradnak még szabad helyek.
 
A VIP és a vendégszektor árai változatlanok. 
 
A korábban teljes áron megvásárolt belépőjegyek a DVTK jegypénztáraiban szombaton 16 óráig, nyitvatartási időben visszaválthatók, vagy kedvezményesre válthatók.
 
Bérletesek
 
A DVTK vezetése bérleteseinkről sem feledkezett meg. A klub - tavaszi és éves - bérletesei a jövő évi bérletük árából - idei bérletük felmutatásával - plusz egy extra mérkőzésre szóló kedvezményt kapnak."
 
A DVTK ebben a szezonban már kétszer is vereséget szenvedett az Újpest ellen: október végén 2-1-re nyertek a fővárosiak a miskolci stadionban, majd februárban 5-0-ra kapott ki a Diósgyőr a Szusza Ferenc Stadionban. 
 

Legfrissebb híreink