DVTK: kegyetlen fenyegetés az edzésen a feldühödött ultráktól

Konvojban érkeztek az autók, majd kiszálltak a fanatikusok.

Forrás:

A DVTK-nak van az országban az egyik legnagyobb, legkeményebb, legfanatikusabb és legjobban szurkolni tudó tábora, melynek tagjai mindenhová elkísérik a kedvenceiket akkor is, ha esik, ha orkán vagy havazás van.

Semmi és senki nem tudja megállítani őket, ha arról van szó, hogy mindent meg kell tenniük azért a klubért, amiért bármit hajlandóak lennének feláldozni.

Szívükön és lelkükön a csapat sorsa, és ezt az ellenfelek is tudják, azok meg, akik a klub kötelékébe tartozhatnak bármikor is, pláne így gondolják és érzik.

Utóbbiak többször elmondták már, hogy a diósgyőri fanatikusok a csapat 12. játékosai, akik rengetegszer átsegítették már a pályán lévőket a holtpontokon.

Mostanában viszont, és ez elsőként a Budafokon elszenvedett, október 17-én bekövetkezett 2-1-es vereség alkalmával vált ország-világ előtt egyértelművé, nagyon nincsenek megelégedve a klubnál zajló folyamatokkal és a csapat gyenge szereplésével.

Budafok-DVTK: és a sztárfizetések? - NB1.hu

 

Éppen ezért gondolták azt úgy tegnap vagy ötvenen, hogy az eső, a hétfő délelőtt, és az 1 órával később kezdődő tréning ellenére is kilátogatnak a csapat edzésére – számolt be róla az Ultras Diósgyőr Facebook-oldala, mely kőkemény videót posztolt ám az eseményről.

DVTK: a vezetőedző erősítési tervei - NB1.hu

 

Az autókból álló konvoj hangos dudaszóval érkezett meg a sporttelepre, majd a srácok kiszálltak a gépjárművekből és igen erőteljes hangerővel és brutális rigmussal tudatták a jelenlévőkkel – és most nagyon finoman fogalmazunk -, hogy jobb lenne mindenkinek (nem is akármennyire...), ha a Diósgyőr élvonalbeli maradna.

A videó „aláfestéséhez” szintén emlékezetes zenét használtak, melynek sorai szintén nem tartoznak a könnyen elfelejthető kategóriába!

Legfrissebb híreink