DVTK: eldőlt, ki irányítja a csapatot a következő szezonban

Eseménydúsan alakult a diósgyőriek szezonja.

A DVTK-nak ismét izgalmasan alakult az idénye, a miskolci csapat csak az utolsó fordulóban tette biztossá élvonalbeli tagságát. Fernando Fernández vezetőedző a boon.hu weboldalnak adott hosszabb interjút, amelyben kijelentette, a következő szezonban is ő ül a diósgyőri kispadon, mivel a szerződése jövő nyáron jár le. A spanyol szakember távozásáról többen is pletykáltak, főleg a gyengébb eredmények után, de a miskolci elöljárók bíztak benne.
 

Így erősítene a DVTK - NB1.hu

Így erősítene a DVTK

 
"Ezúton is szeretném megköszönni a klubnak a bizalmat, mert voltak nehéz periódusok, de ezekben is kiálltak mellettem. Úgy gondolom, a vezetők látták, hogy milyen munka indult el, hogy milyen pozitív dolgok történhetnek, emiatt bíztak bennem, amiért hálás vagyok. Viszont az edzőt mindig az eredmények minősítik, ez alapján bármikor el lehet veszíteni a munkát a profi futballban" - nyilatkozta Fernando, aki elmondta, a magyar nyelvet is tanulja, a tudása pedig folyamatosan fejlődik. 
 
A DVTK egyébként június 20-án kezdi meg a felkészülést. A csapat már bejelentette Zsolnai Richárd érkezését, míg Tomislav Mazaloviccsal a vezetőség szerződést bontott.

Legfrissebb híreink