DVSC: ismerős arc térhet vissza a stábhoz

Beleillik a tulajdonos elképzeléseibe.

Forrás: vidi.hu

Visszatérhet Debrecenben Bücs Zsolt pályaedző, júliusban hagyta el a csapatot.

Idén hagyta el Bücs a Lokit, az MTK-nál vállalt munkát. Az nb1.hu információ szerint visszatér a DVSC-hez a korábbi válogatott labdarúgó, amellyel a Bajnokok Ligája főtábláját is megjárta.

Herczeg András új feladatot kapott Debrecenben - NB1.hu

 

Debrecenben nemrég lemondott Herczeg András vezetőedző, akivel már dolgozott együtt Bücs. Szima Gábor tulajdonos így nyilatkozott arról, hogy milyen edzőt szeretne és erre a feladatra alkalmas is lenne Bücs, mint pályaedző:

 

„Konkrét névvel és dátummal nem szolgálhatok, de még a téli felkészülés elkezdése előtt szeretnénk megtalálni az ideális vezetőedzőt. Mivel nem sok ideje lesz megismerkedni a kerettel, egyelőre nem gondolkodunk konkrét helyezésben. A lényeg, hogy a játékosok megfelelő erőnléti állapotban legyenek, a csapat pedig modern futballt játsszon. Magasan letámadva, már az ellenfél térfelén igyekezzen labdát szerezni, ha pedig nem sikerül, egységesen zárjon vissza – a nemzetközi labdarúgó-mérkőzéseken is ezt látjuk. Emellett minél több fiatalt építsen be az első csapatba, ahogyan Herczeg András is tette.”

 

Supka és Boér is Debrecenbe tart? - NB1.hu

 

Ahogy honlapunkon korábban is jeleztük, a lehetséges vezetőedző-jelöltek között szerepel Supka Attila és Boér Gábor neve is.

Élő közvetítés az átigazolásokról - felpörögtek az események az NB II-ben - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink