Herczeg András új feladatot kapott Debrecenben

Szima Gábor tulajdonos elmondta, milyen edzőt szeretne.

Forrás: DVSC

A péntek döbbenete volt, hogy Herczeg András, a DVSC vezetőedzője benyújtotta a lemondását. Igaz, a váltásnak már voltak előjelei. Mint az nb1.hu jelezte, híreink szerint megszakadt a kapcsolat a szakember és a játékosok között.

Supka és Boér is Debrecenbe tart? - NB1.hu

 

Azt is jeleztük, hogy a jelenlegi állapotok szerint, melyek ugye változhatnak, Boér Gábor vagy Bódog Tamás a legesélyesebb a megüresedett poszt betöltésére.

Azt is megírtuk már több nappal ezelőtt, hogy Herczeg visszatér a Loki akadémiájának az élére, és ezt Szima Gábor tulajdonos megerősítette a Nemzeti Sportnak.

DVSC: újabb magyar edző a képben - NB1.hu

 

Szima arról is beszélt, milyen utódot szeretne:

„Konkrét névvel és dátummal nem szolgálhatok, de még a téli felkészülés elkezdése előtt szeretnénk megtalálni az ideális vezetőedzőt. Mivel nem sok ideje lesz megismerkedni a kerettel, egyelőre nem gondolkodunk konkrét helyezésben. A lényeg, hogy a játékosok megfelelő erőnléti állapotban legyenek, a csapat pedig modern futballt játsszon. Magasan letámadva, már az ellenfél térfelén igyekezzen labdát szerezni, ha pedig nem sikerül, egységesen zárjon vissza – a nemzetközi labdarúgó-mérkőzéseken is ezt látjuk. Emellett minél több fiatalt építsen be az első csapatba, ahogyan Herczeg András is tette.”

Bódognál lételem az erőnlét és a rengeteg munka, Boér meg rengeteg fiatalt épített be az első csapatba Békéscsabán.

Élő közvetítés az átigazolásokról - távozik a DVSC edzője - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink