Budapesti székhelyű a Diósgyőr tulajdonosa – újabb részletek

Biztos, hogy nem a véletlen műve a rengeteg erősítés sem.

Forrás:

Alaposan felpörögtek Diósgyőrben az események. Mint jeleztük, megtörtént a tulajdonosváltás, érkeznek az új igazolások (nyilvánvaló, hogy a kettő összefügg egymással), valamint a gárdának már új vezetőedzője is van.

DVTK: megvan az új tulajdonos - NB1.hu

 

Az új tulajdonos kapcsán inkább mostantól az a kijelentés a helyénvalóbb, hogy tulajdonosi kör, legalábbis a boon.hu oknyomozása óta.

DVTK: edzőváltás - NB1.hu

 

A megyei portál ugyanis a következőket jelentette:

„A DVTK szerda este közleményben jelentette be, hogy az Arago Befektetési Holding Zrt. és a Borsodi Sport Holding Kft. között létrejött adásvételi szerződés értelmében utóbbi társasághoz került a Borsodsport Invest Kft. 100 százalékos üzletrésze. Az üzletrész átruházással kapcsolatos adásvételi összeget nem hozták nyilvánosságra.

DVTK: tapasztalt horvát középpályás érkezett - NB1.hu

 

A nyilvános cégadatok szerint a Borsod Sport Holding Kft.-t néhány nappal ezelőtt, 2020. december 29-én jegyezték be a cégbíróságon, a 3 millió forintos törzstőkével alapított gazdasági társaságnak két tulajdonosa van, a 46 esztendős dr. Magyar Olivér Mátyás (akinek szavazati jogának mértéke minősített többségi befolyást biztosít), valamint a Tiszakécskére bejegyzett Hódmezővásárhelyi Útépítő Kft. A Borsod Sport Holding Kft. székhelye Budapesten, a MOM Sport uszoda és sportközpont címén található.”

A Diósgyőrrel kapcsolatos további hírek a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink