Böde távozik

Megvan, hol folytatja a pályafutását.

Forrás:

Hosszú hetek óta jelzi az nb1.hu, hogy Böde Dániel távozik a Fraditól. Paksot jelöltük meg, mint befutót, de arról is hírt adtunk, hogy a ZTE vezetői azt mondták, szívesen látnák a soraikban. Nemrég a következő interjú jelent meg az FTC honlapján:
 
"Kétszáz ferencvárosi bajnoki mérkőzés 89 góljának szerzője, Böde Dani búcsúinterjúja a Fradi Médiának.
 
Számon tartod, 7 év alatt hány interjút adtál a Fradi Médiának?
Nem, nem, azért ez nehéz lett volna, az biztos, nagyon sokat szerepeltem a Fradi Médiában, a fradi.hu-n, a videókban, a Fradi TV-ben. És azt sem tudom, hány száz vagy ezer fotó készült rólam - mondta Böde Dániel.
 
És azt tudod, hány gólig és mérkőzésig jutottál?
Azt pontosan tudom, kétszáz bajnokin nyolcvankilenc gólt szereztem! De sosem ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy nyerjen a csapat. Hab volt a tortán, ha én lőttem vagy fejeltem a gólt.
 

Böde távozik - NB1.hu

Böde távozik

Nehéz kimondani, de lezárul egy korszak a Fradiban, elmész, pontosabban hazamész Paksra. Az számított a leginkább, hogy ott van Madocsa, ott a családod, az otthonod?
Paksról jöttem 2012-ben, Paksra megyek vissza 2019-ben. Nekem csak két csapat számít, számított mindig, a Paks és a Fradi. De nem az otthonom közelsége számított leginkább, hogy a kérdésre is válaszoljak.
 
Akkor mi döntött?
Az, hogy még játszani akarok, de nem negyedórákat. A kevesebb lehetőség nekem kevés. Többet érzek még magamban. Szerintem két-három évet képes leszek még első osztályú szinten teljesíteni a Paksban.
 
Amikor a Budapest Parkban a Fradi Fiesztán tízezren skandálták, hogy „Maradj még, Dani”, akkor sem gyengültél el?
Dehogynem. Az nagyon megható volt. Borsódzott a hátam. A világ legjobb szurkolótábora éltetett percekig. Egyébként is elképesztően sokat köszönhetek, köszönök a szurkolóknak. De meg kell érteniük, harminckét esztendős vagyok, azt érzem, duzzadok az erőtől, játszani akarok kilencven perceket.

Legfrissebb híreink