A játékosoknak, a szurkolóknak és a Honvédnak is üzent az Újpest új edzője

Még nem tudni, mennyien lesznek az első meccsén.

Forrás:

Tegnap jelentette be az Újpest, hogy a távozó Nebojsa Vignjevics helyett a szerb származású Predrag Rogan lett a lila-fehérek új vezetőedzője, aki az FK Napredak Kruševac csapatától érkezett a lila-fehérekhez.

Újpest: ezért is volt szükségszerű Vignjevics távozása - NB1.hu

 

„Rogan 2015 júliusában vette át a Serbian League nyugati oldalán, Mačva Šabac-t. Ő segítette a csapatot a 2015 és 2016 szezonban a Szerb Első Ligába, majd innen az útja a Szusza Ferenc Stadionba vezetett, másodedzőként erősítette klubunkat a 2017/2018-as szezonban. 2018-ban visszatért Szerbiába és a Szerb Első Liga oldalán a TSC Bácska Topolya vezetőedzője lett. 2018 októberében nevezték ki a szerb SuperLiga klub Spartak Szabadka menedzserének. Innen ült át a szintén első ligás FK Napredak Kruševac kispadjára” - írta az Újpest közlemémye.

A szakember most nyilatkozott az Újpest Facebook-oldalán, elmondta, köszöni a lehetőséget, amit neki adtak, megtisztelő a számára. Mint mondta, tudja, hogy nincsenek jó helyzetben, de mindent erejével azon lesz, hogy jó eredményeket érjenek el. Kijelentette, hisz a csapatban, a játékosokban, a klubban, önmagában és a szurkolókban. 

A játékosoknak azt üzente, fel kell pörögniük és a maximumot kell nyújtaniuk és akkor nem lesz gond.

A szurkolóknak annyit üzent, hogy boldoggá fogják tenni őket, illetve azt is, hogy együtt legyőzhetik a Honvédot.

Az Újpest új vezetőedzője tehát a kispestiek ellen mutatkozik be a hétvégén, ám az még nem biztos, hogy a szurkolótábor is ott lesz a mérkőzésen. Hogy miért, az kattintás után kiderül:

Visszatérés: újpesti ultrák üzentek a belga tulajdonosnak - NB1.hu

Forrás: Az Újpest-FTC (0-1) mérkőzés után készített helyszíni riportunknak már a címrendszerében, és utána értelemszerűen magában a tudósításban is jeleztük, hogy az Újpest kieshet a legfontosabb játékosa, azaz a szurkolótábora nélkül. Az FTC bajnok lehet, a lilák kieshetnek legfontosabb játékosuk nélkül.

FRISSÍTÉS:

Szerda, 11.49:

Depressziós hangulat: az újpesti csapatkapitány véleménye az edzőváltásról - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink