A családja is dönthet Lanzafame sorsáról

Ezért lenne meglepetés, ha Fehérvárra szerződne.

Forrás: Honvéd

Az nb1.hu elsőként már kedden jelezte, hogy nem kezdte meg a felkészülést a Honvéddal Davide Lanzafame. Azt is megírtuk, hogy a klubtól azt a választ kaptuk, hogy engedéllyel tartózkodik egy héttel tovább szabadságon.

A kispestiek tegnapi sajtótájékoztatóján Bódog Tamás vezetőedzőtől megkérdeztük, hogy mi lenne a játékos sorsa, ha a szakmai vezető dönthetne róla, mire válaszában elmondta, amint visszatér a talján, leül vele egy beszélgetésre, hogy a felek tisztázzák egymás elképzeléseit.

Korábban a magyar sajtóban már megjelentek azzal kapcsolatos hírek, hogy a MOL Fehérvár FC szívesen szerződtetné a támadót, ami egyébként azért lenne meglepetés, mert a fehérváriak akkor sem akarták Lanzafamét, amikor Kispestről a Fradiba ment, élete legjobb formájában futballozva.

Szavazások: megváltozna a Honvéd neve és címere? - NB1.hu

 

A múlt tényei azonban nem zárják ki a jelen kérdőjeleit, és kérdőjelből van ám egy másik is, mert az nb1.hu úgy értesült, hogy Lanzafame arab térségből származó ajánlattal is rendelkezik, ám a családja, élén a feleségével, nem kívánna abba a térségbe költözni.

Egyelőre tehát annyi biztos, hogy Lanzafame, ha minden igaz, hétfőn Magyarországra érkezik, majd leül Bódog Tamás vezetőedzővel egy beszélgetésre...

Honvéd: 20 év után, Felcsútról tért vissza a klubikon - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink