Torino-Loki: több dolog miatt bánkódott a DVSC mestere

Herczeg András elmondta, mi hiányzik a csapatából.

Forrás:

Nem tudott meglepetést okozni a DVSC az esélyesebb Torino ellen. A remek játékosokkal felálló olasz együttes 3-0-ra nyerte meg az El-selejtező első felvonását, így fél lábbal már a következő körben érezheti magát. Sokáig úgy tűnt, hogy a torinóiak "csak" kétgólos fórt szereznek, de a hajrában a csereként beálló Zaza is beköszönt. 

Herczeg András, a Loki mestere szerint az ellenfél megérdemelten diadalmaskodott. A rutinos szakember hozzátette, fiatal játékosainak még tapasztalatot kell gyűjteniük ahhoz, hogy ezen a szinten is megállják a helyüket.

"Gratulálok a torinóiaknak, jól játszottak, bizonyították, hogy jó csapatot alkotnak, megérdemelt győzelmet arattak. Szerettünk volna többet támadni, de ez nem
sikerült.

 

Nagy kár volt a tizenegyesért, úgy érzem ez és a második találat is elkerülhető lett volna, a harmadikat pedig pontrúgás után kaptuk.

 

A csapat nagy lelkesedéssel játszott, de éreztem némi megilletődöttséget. Nálunk még hiányzik a nemzetközi rutin ehhez a szinthez" - fogalmazott Herczeg András.

A visszavágót augusztus elsején rendezik meg a Nagyerdei Stadionban. 

 

Torino-DVSC: az olaszok húzóembere odapirított a Lokinak - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink