Németország-Magyarország: kemény ultimátum a szurkolóknak

Méghozzá a járvány miatt.

Forrás:

Ultimátumot intézett a maszkviselés miatt a müncheni Németország-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzés szurkolóihoz a bajor egészségügyi miniszter.

Klaus Holetschek hétfőn közölte, a franciák és a portugálok elleni meccsek alkalmával sokan nem tartották be a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések között bevezetett kötelező maszkviselést.

Eb2020: magyarok Münchenben - a helyszínről jelentjük - NB1.hu

Múlt kedden mindent elterveztem előre, meló, vonulás, meccsnézés, de ebből semmi se valósult meg az előzetesen elgondoltakhoz képest, ezért a szombatnak már ezekkel a tapasztalatokkal vágtam neki. A reggeli hírügyelet az enyém volt, ami a vonulás miatt az átlagosnál rövidebbre sikeredett.


    
"Ha ez szerdán a magyarok ellen is így lesz, annak az lehet a következménye, hogy a szurkolók nem térhetnek vissza a stadionokba a Bundesliga következő idényében" - jelentette be a politikus.
    
A négy müncheni Eb-meccsre egyenként legfeljebb 14 500 néző juthat be az arénába, s a német rendezők egyúttal azt is tesztelik, hogy hasonló szabályozás alkalmazható-e az augusztusban rajtoló bajnokságban is.
    
A német-magyar összecsapás szerdán 21 órakor kezdődik az Allianz Arenában.

Legfrissebb híreink