Magyarország-Franciaország: Griezmann rájött a lényegre - reakció

A Real Madrid sztárjáról is beszélt a Barcelona sztárja.

Forrás: UEFA EURO 2020/Facebook

Nem aggódik a továbbjutást illetően Antoine Griezmann, aki a franciák egyenlítő gólját szerezte szombaton a magyar labdarúgó-válogatott elleni Eb-mérkőzésen.

Magyarország-Franciaország: csodálatosak vagytok! - NB1.hu

 

"Megvan a keretünk, láthattuk, hogy amikor Ousmane (Dembélé) pályára lépett, más lett a játék" - nyilatkozott a BeIn Sportnak a Puskás Arénában játszott, 1-1-gyel zárult szombati összecsapás után, ugyanakkor kiemelte, hogy "még a magyarok ellen is nehéz" eredményesen játszani, így nagyon jól fel kell készülniük a portugálokkal szembeni zárásra.
    
Véleménye szerint a francia kispadon olyan játékosok ülnek, akik adott esetben képesek hozzátenni a csapat teljesítményéhez a szükséges pluszt.
    
"Fontos, hogy hátul stabilak maradjunk, mint voltunk a németek ellen, és mint ahogy ezen a mérkőzésen is, egy kicsi hibától eltekintve" - hangsúlyozta.

Magyarország-Franciaország: élő közvetítés - NB1.hu

Forrás: Réti Zsolt Ma Franciaország ellen folytatja a szereplését az Európa-bajnokságon a magyar válogatott, a mieink ellenfele Franciaország lesz. A franciák az első körben 1-0-ra verték a németeket, mi sajnos a Portugáloktól kaptunk 3-0-ra. Az első fordulóban a Puskás Arénában volt egyedül tele a stadion, ahol földöntúli volt a hangulat szokás szerint, akárcsak a találkozó előtt a stadion környékén és a szurkolói vonulásnál.


    
Karim Benzemával való játékkapcsolatát illetően úgy fogalmazott, még csak negyedszerre játszanak együtt, folytatni kell a munkát.
    
"Bízom az egész keretben, azokban, akik kezdenek és azokban is, akik csereként lépnek pályára" - tette hozzá.

Legfrissebb híreink