Ludogorec-Fradi: lebeszélt verekedésről tudnak a bolgár rendőrök

Kiemelten készülnek a hatóságok.

Forrás:

Az első selejtezőkör visszavágóját 2-1-es előnyből várhatja a magyar csapat, amely a razgradi találkozón is számíthat drukkerei támogatására - írta a Blikk.
 
A topsport.bg című internetes oldal szerint a helyi hatóságok kiemelten kezelik a mérkőzést, szurkolói balhétól tartanak. A portál azt írja, a két tábor tagjai állítólag megállapodtak arról, hogy a mérkőzést megelőzően, a Razgradtól több mint 300 km-re fekvő Szófiában ököllel küzdenek meg egymással...
 
Az FTC 2200 jegyet kapott a meccsre, névre szólóak, csak szurkolói kártyával lehet hozzájuk jutni. Aki tikettet vett, köteles a helyszínen fényképes igazolványt felmutatni a beléptetésnél. A zöld-fehér klub arra kérte szimpatizánsait, tartózkodjanak a trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő vagy politikai megnyilvánulástól.
 
„Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén az európai szövetség, az UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA-versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják! – olvasható a Fradi honlapján, a fradi.hu-n. – Az esemény során a rendezők biztonsági felvételeket készíthetnek, kártékony magatartás esetén ezek alapján felelősségre vonhatóvá, kártérítésre kötelezhetővé válnak.”

Legfrissebb híreink